Artikeln innehåller annonslänkar
Hälsa

Kronprinsessan Victoria och Gen-Pep släpper träningskollektion med H&M

Kronprinsessan Victoria och Gen-Pep släpper träningskollektion med H&M
8 Se Bildspelet

Kronprinsessan Victoria och prins Daniel gör ett designsamarbete med H&M. I januari släpps deras kollektion med träningskläder för barn och ungdomar. Kolla in bildspelet för några av våra favoriter!

Kollektionen heter Gen-Pep, precis som kronprinsessans och prins Daniels nystartade organisation. Gen-Pep grundades i somras med syfte att uppmuntra barn och ungdomar till att röra på sig. Träningskläderna hos H&M är ett steg i den riktningen.

 

– Det är en modern sportkollektion för barn och ungdomar som består av kläder, accessoarer och skor. Målet är funktionella och coola produkter som är prisvärda, tilltalar barn och som ska uppmuntra till en mer aktiv fritid, säger Joanna Morell, presskontakt på H&M.

 

Gen-Pep-kollektionen är framtagen av H&M:s designavdelning med idén om att barn är möjliga stjärnskott, något som speglas i laserskuren stjärngrafik med silver- och reflexdetaljer på plaggen, som i övrigt är i gråmelange med rött och blått som accentfärger.

 

Kollektionen kommer att säljas i Sverige, i butik och på hm.com från i början av januari 2017. Priserna ligger mellan 39,90 kronor och 249 kronor. 

 

Foto: All Over Press & H&M

 

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!