Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

METRO MODE +

Vårpimpa hemmet med 12 stilsäkra trendköp i naturnära färger

Vårpimpa hemmet med 12 stilsäkra trendköp i naturnära färger
12 Se Bildspelet
http://metromode.se/wp-content/blogs.dir/1/files/resized/d2/d283ddc335c4d77095315714622d4f20_980x0_85_ns_v4.jpg?src=YTo4OntzOjE6InQiO3M6NjoicmVzaXplIjtzOjM6InNyYyI7czo3MDoiaHR0cDovL21ldHJvbW9kZS5zZS93cC1jb250ZW50L2Jsb2dzLmRpci8xL2ZpbGVzLzIwMTcvMDMvTU1fYnJpY2thLmpwZyI7czo1OiJtYXhfdyI7aTo5ODA7czo1OiJtYXhfaCI7aTowO3M6NDoiY3JvcCI7YjowO3M6OToiY3JvcF9hcmdzIjthOjA6e31zOjc6InF1YWxpdHkiO2k6ODU7czo3OiJzaGFycGVuIjtiOjA7fQ%3D%3D

Bricka

ycker du också om att skapa kreativa stilleben hemma? Då måste du spana in den här brickan från danska AYTM som finns i olika former, färger och storlekar och som kan kombineras på mängder med olika sätt för en personlig stil. Brickan finns på Design Online för 449 kronor. 

Bli medlem på Refunder.se så får du 5 procent återbäring på hela ditt köp från Design Online.

Den mörka vintern närmar sig sitt slut och det är dags att låta våren och dess ljusa färger ta plats. Här är 12 trendiga inredningsdetaljer i samarbete med Refunder som får ditt hem att kännas vårigt på ett kick! 

Det är inte konstigt att pasteller och andra ljusa nyanser är en återkommande trend på våren. Efter vinterns mörker och kyla längtar vi efter ljus och värme. Du behöver inte vänta in våren för att låta ditt hem spegla den kommande säsongen utan det fixar du enkelt med några pigga inredningsdetaljer. Här har vi samlat 12 fina köp som garanterat kommer väcka vårkänslorna till liv hemma hos dig. Det bästa av allt? Du får återbäring på hela ditt köp och därmed pengar tillbaka direkt på kontot när du gör köpet via cashbacksajten Refunder.se!

Så fungerar Refunder – återbäring på alla köp när du nätshoppar

Refunder är en komplett nätshoppingportal med mängder av erbjudanden inom allt från makeup och kläder till möbler och hotellnätter.

Att ansluta dig till Refunder tar ett par sekunder via e-post, Facebook eller Paypal och kostar självklart ingenting. Sen är det bara att nätshoppa precis som vanligt samtidigt som återbäringen samlas på ditt konto. Så fort du har samlat över 100 kronor kan du föra över dem till ditt bankkonto.


Kom igång med Refunder nu med en gång!

metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!

Lifestyle
Linn Herbertsson
Home
Andrea Brodin
Lifestyle
Susanne Barnekow
Lifestyle
Sanne Alexandra
Lifestyle
Dasha Girine
Lifestyle
Henrietta Fromholtz
Mode
Pamela Bellafesta
Lifestyle
Makeup by Lina
Hälsa
Josefines Yoga
Mode
Petra Tungården
Hälsa
Ida Warg
Lifestyle
Elin Johansson
Lifestyle
Sandra Beijer
Hälsa
Foodjunkie
Lifestyle
Tess Montgomery
Mode
Chrystelle Eriksberger
Hälsa
Träningsglädje
Hälsa
Fannie Redman
Mode
Fanny Ekstrand
Man
Niklas Berglind
Man
Marcus Schuterman
Man
Viktor Frisk
Man
Johan Hurtig