Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Home

Under våren väcks våra husdrömmar till liv – speciellt när vi hittar en villa som den

Home

Den här vackra villan med parkliknande trädgård väcker våra husdrömmar till liv

Den här vackra villan med parkliknande trädgård väcker våra husdrömmar till liv
11 Se Bildspelet
http://metromode.se/wp-content/blogs.dir/1/files/resized/20/20eb6812d0aef18aaf3962a1b8a4ed32_980x0_85_ns_v4.jpg?src=YTo4OntzOjE6InQiO3M6NjoicmVzaXplIjtzOjM6InNyYyI7czo2NDoiaHR0cDovL21ldHJvbW9kZS5zZS93cC1jb250ZW50L2Jsb2dzLmRpci8xL2ZpbGVzLzIwMTcvMDQvRkIyLmpwZyI7czo1OiJtYXhfdyI7aTo5ODA7czo1OiJtYXhfaCI7aTowO3M6NDoiY3JvcCI7YjowO3M6OToiY3JvcF9hcmdzIjthOjA6e31zOjc6InF1YWxpdHkiO2k6ODU7czo3OiJzaGFycGVuIjtiOjA7fQ%3D%3D

Ja tack, här slår vi oss gärna ner framåt kvällskvisten!

Under våren väcks våra husdrömmar till liv – speciellt när vi hittar en villa som den här! I Nacka utanför Stockholm ligger det här högt belägna huset, omslutet av en parkliknande trädgård, som bjuder in till långa ljumna kvällar på altanen. I bildspelet kan du också ta del av husinspiration på hög nivå!

Villan på 179 kvadratmeter och sex rum är ritad av arkitekten Magnus Wiström år 2007, utifrån murstock och delar av grunden från det fritidshus som tidigare låg på tomten. Vi inspireras särskilt av det pampiga vardagsrummet med högt i tak (öppet upp till nock) och magiskt ljusinsläpp.

I ett av sovrummen ser vi oss glänta på pardörrarna ut mot altanen, där vi njuter av en kopp kaffe i morgonsolen – för att sedan strosa vidare ut i den vackra trädgården med stora gräsytor och lite vildare partier med gamla ekar. Utgångspriset ligger på strax under 10 miljoner – följ med på en rundvandring i bildspelet!

Foto & Källa: Bjurfors

 

metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!

Lifestyle
Susanne Barnekow
Man
Niklas Berglind
Lifestyle
Tess Montgomery
Hälsa
Fannie Redman
Mode
Paulina Forsberg
Mode
Pamela Bellafesta
Lifestyle
Henrietta Fromholtz
Home
Andrea Brodin
Mode
Petra Tungården
Lifestyle
Vanja Wikström
Mode
Emma Danielsson
Lifestyle
Josefin Dahlberg
Lifestyle
Makeup by Lina
Lifestyle
Linn Herbertsson
Lifestyle
Sandra Beijer
Lifestyle
Elin Johansson
Hälsa
Ida Warg
Home
34 kvadrat
Hälsa
Foodjunkie
Hälsa
Josefines Yoga
Mode
Fanny Ekstrand