Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Karriär

3 saker framgångsrika kvinnor gör innan frukost

Vi älskar att grotta ner oss i framgångsrika personers morgonrutiner. I många fall är de nästintill orimliga att leva efter, men vi kan alltid inspireras av dem. Nu har Business Insider listat saker framgångsrika personer gör innan frukost. Här är de tre viktigaste vanorna. 

morgonrutiner-puff

Foto: Unsplash

1. Skriver ner det de är tacksamma över
Innan de sätter igång med dagens alla sysslor sätter de sig ner och skriver en lista över allt som de är tacksamma över. Genom att tänka igenom allt du är tacksam över får du mer perspektiv på livet och känner dig på bra humör när du kommer till jobbet. Gör det till en vana att skriva ner tre saker du är tacksam över och två saker du ser framemot.

2. Spenderar tid med familjen
Det är inte alltid en har tid att umgås med familjen på kvällen, du kanske är trött, du eller din partner kanske har någon aktivitet. Det är helt enkelt inte säkert ni alla är hemma samtidigt. Förutom på morgonen. Ta vara på den tiden, ät frukost tillsammans och prata om dagens äventyr och gör planer för helgen. Passa även på att pussa lite extra på din partner.

3. Mediterar
Är du en person som har mycket tankar och idéer som snurrar runt? Då kan det vara en god idé att börja dagen med en stund för avslappning och meditation. Samla dig själv och koppla bort allt som handlar om jobbet för en stund. Tar du dig tid att meditera kommer du bli känna dig avslappnad på jobbet och bli mer fokuserad.

metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!

Lifestyle
Henrietta Fromholtz
Lifestyle
Sandra Beijer
Home
Andrea Brodin
Lifestyle
Tess Montgomery
Man
Viktor Frisk
Mode
Petra Tungården
Lifestyle
Linn Herbertsson
Mode
Fanny Ekstrand
Hälsa
Träningsglädje
Lifestyle
Makeup by Lina
Man
Marcus Schuterman
Mode
Pamela Bellafesta
Hälsa
Foodjunkie
Lifestyle
Susanne Barnekow
Lifestyle
Dasha Girine
Hälsa
Ida Warg
Lifestyle
Elin Johansson
Lifestyle
Sanne Alexandra
Man
Kevin Triguero
Hälsa
Fannie Redman
Mode
Chrystelle Eriksberger
Hälsa
Josefines Yoga
Man
Niklas Berglind
Man
Johan Hurtig