Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Karriär

Det spelar ingen roll hur underbart och fantastiskt jobb du har för efter en härlig

Karriär

5 anledningar till att framgångsrika kvinnor älskar måndagar

Det spelar ingen roll hur underbart och fantastiskt jobb du har för efter en härlig helg kan det kännas jobbigt att ställa klockan och gå till jobbet igen. Det finns nog få personer som genuint älskar måndagar, men det finns faktiskt några stycken. Här är fem anledningar till att framgångsrika kvinnor älskar måndagar.

framgangsrik-kvinna-tips-karriar-1Foto: REX

1. De använder söndagen

För att undvika att måndagen blir stressig, kan du planera din måndag på söndagskvällen. Lägg fram vad du ska ha på dig, planera vad du ska äta för frukost, packa din jobbväska och en eventuell träningsväska. Har du allt detta gjort när du går och lägger dig bli morgonen så mycket behagligare och dagen blir också betydligt bättre.

2. De ser måndagen som en nystart 

De tänker inte så mycket på misstagen som skedde förra veckan eller det som inte gick vägen. De tar med sig energin från helgen in i den nya veckan och ser måndagen som en start på någonting nytt och spännande. Att se måndagen på det sättet gör det mycket roligare att gå upp va? Det är en dag där vad som helst kan hända.

3. De sätter mål

Istället för att börja veckan med att ta tag i all mejl som ramlat in i inkorgen under helgen så sätter de sig ner och sätter mål. De skriver upp vad de vill åstadkomma, vilka projekt som ska vara klara och hur de vill känna under veckan. På så vis underlättar de för hela veckan och sätter tonen för hur den ska bli.

4. De tar sig tid att komma igång

Det kan kännas riktigt jobbigt att komma igång på måndagsmorgonen, en är liksom fortfarande lite seg efter helgen. Du behöver inte kickstarta veckan med något magiskt underverk utan ta det lugnt på morgonen. Kolla igenom mejlkorgen, uppdatera dig på vad du ska göra idag och läs några relevanta artiklar.

5. De planerar in något roligt  

För att få måndagen att kännas ytterligare lite lättare planerar de in någonting trevligt efter jobbet. Det kan vara en middag med goda vänner, få en härlig massage, gå på en konsert eller se en bra film på bio. Så lätt var det få måndagen till att bli den bästa på hela veckan.

 

metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!

Lifestyle
Susanne Barnekow
Home
Andrea Brodin
Lifestyle
Vanja Wikström
Home
34 kvadrat
Hälsa
Ida Warg
Lifestyle
Makeup by Lina
Mode
Petra Tungården
Lifestyle
Sandra Beijer
Lifestyle
Josefin Dahlberg
Lifestyle
Henrietta Fromholtz
Mode
Pamela Bellafesta
Lifestyle
Linn Herbertsson
Lifestyle
Elin Johansson
Hälsa
Foodjunkie
Mode
Paulina Forsberg
Hälsa
Fannie Redman
Lifestyle
Tess Montgomery
Mode
Fanny Ekstrand
Hälsa
Josefines Yoga
Man
Niklas Berglind
Mode
Chrystelle Eriksberger