Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Man

Raka vägen till Mood-gallerian! Där har du nämligen chansen att bli rakad av Roy Sons

Man

Apoteket Hjärtat öppnar barbersalong i förmån för Cancerfonden

Raka vägen till Mood-gallerian! Där har du nämligen chansen att bli rakad av Roy & Sons barberare i förmån för svensk cancerforskning. 

”The Pink Barbershop” heter Apoteket Hjärtat och Cancerfondens nya popup-barbershop. De välkända barberarna från Roy & Sons på Södermalm kommer exklusivt att erbjuda klippning och rakning, där alla pengar oavkortat går till svensk cancerforskning. De kommer att husera på Gallerian Mood i Stockholm mellan den 18-21 oktober.

– Genom det här initiativet vill vi uppmuntra alla som har möjlighet att komma till vår salong och raka sig för att visa sitt stöd i kampen mot cancer. Det känns viktigt att visa att vi kan göra skillnad genom små handlingar och vi hoppas på en stor uppslutning, säger Fredrik Kullberg, marknadschef på Apotek Hjärtat i ett pressmeddelande.

Om du inte har möjlighet att ta dig till Stockholm för att delta i initiativet, sörj inte! Lägg upp en bild på ditt nyrakade ansikte på Instagram med hashtaggen #rakarosa och @apotekethjartat. För varje upplagd bild skänker Apoteket Hjärtat tio kronor till cancerforskningen.

Foto: Pressbild

 

metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!

Home
Andrea Brodin
Hälsa
Foodjunkie
Lifestyle
Susanne Barnekow
Lifestyle
Linn Herbertsson
Lifestyle
Elin Johansson
Home
34 kvadrat
Hälsa
Ida Warg
Hälsa
Sassa Asli
Mode
Petra Tungården
Mode
Emma Danielsson
Lifestyle
Tess Montgomery
Lifestyle
Henrietta Fromholtz
Hälsa
Josefines Yoga
Mode
Pamela Bellafesta
Mode
Mathilda Weihager
Mode
Fanny Ekstrand
Mode
Paulina Forsberg
Hälsa
Fannie Redman
Lifestyle
Makeup by Lina
Lifestyle
Josefin Dahlberg
Lifestyle
Sandra Beijer
Man
Niklas Berglind
Marie Serneholt