Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Man

Carl Edmond, lägg det namnet på minnet. Så heter den svenska Hollywoodstjärnan Joel

Man

Svenska Hollywood-stjärnan Joel Kinnaman startar nytt klockmärke – då landar de i butik

Carl Edmond, lägg det namnet på minnet. Så heter den svenska Hollywoodstjärnan Joel Kinnamans nya klockmärke. Den 22 september kommer det nya svenska varumärket att finnas i butiker världen över.

Att profiler släpper kollektioner av alla dess slag är ingenting nytt. Kändisviner, klädkollektioner, och som i Joel Kinnamans fall – klockserier. Kinnaman själv är exalterad över samarbetet.

– Det som tilltalade mig var den klassiska designen och djärvheten i varumärket. Carl Edmonds budskap är ”Be bold. Be you.” Och det är precis hur jag lever mitt liv och jag är hedrad av att få representera varumärket, säger Joel Kinnaman i ett pressmeddelande.

Grundare av Carl Edmond, Ali Nouri, har ett långt förflutet inom klockbranschen. Redan som 13-åring köpte och sålde han klockor på nätet – tillslut var hela pojkrummet ett stort klocklager.

Designen till varumärket har skapats tillsammans med några av branschens mest framträdande namn. Bland annat den schweiziska klockdesignern Eric Giroud och hans protegé Adrian Glessing. Designen är hämtad från 60- och 70-talets svenska möbler med mycket pastell. De själva beskriver kollektionen som ”ett möte mellan minimalism och unikt karaktäristiska asymmetriska egenskaper.

Från och med den 22 september finns klockorna i butik. Lanseringen gick av stapeln redan igår, onsdag, genom ett exklusivt event.

Foto: Pressbild

metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!

Mode
Pamela Bellafesta
Home
Andrea Brodin
Mode
Petra Tungården
Lifestyle
Josefin Dahlberg
Mode
Paulina Forsberg
Hälsa
Ida Warg
Hälsa
Foodjunkie
Lifestyle
Sandra Beijer
Lifestyle
Susanne Barnekow
Hälsa
Josefines Yoga
Lifestyle
Henrietta Fromholtz
Mode
Fanny Ekstrand
Lifestyle
Linn Herbertsson
Lifestyle
Makeup by Lina
Lifestyle
Elin Johansson
Man
Niklas Berglind
Home
34 kvadrat
Lifestyle
Tess Montgomery
Mode
Mathilda Weihager
Mode
Emma Danielsson
Hälsa
Fannie Redman
Lifestyle
Vanja Wikström