Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Man

Liva upp en annars basplaggsbaserad outfit enkelt med en färgglad scarf. Plagget som

Man

Till vardag eller fest: 11 snygga scarfs som höjer din outfit

Till vardag eller fest: 11 snygga scarfs som höjer din outfit
11 Se Bildspelet
http://metromode.se/wp-content/blogs.dir/1/files/resized/2a/2a7a70edc9e6a226c572a23566a4b87b_980x0_85_ns_v4.jpg?src=YTo4OntzOjE6InQiO3M6NjoicmVzaXplIjtzOjM6InNyYyI7czo3MDoiaHR0cDovL21ldHJvbW9kZS5zZS93cC1jb250ZW50L2Jsb2dzLmRpci8xL2ZpbGVzLzIwMTcvMDkvcGF1bHNtaXRoLmpwZyI7czo1OiJtYXhfdyI7aTo5ODA7czo1OiJtYXhfaCI7aTowO3M6NDoiY3JvcCI7YjowO3M6OToiY3JvcF9hcmdzIjthOjA6e31zOjc6InF1YWxpdHkiO2k6ODU7czo3OiJzaGFycGVuIjtiOjA7fQ%3D%3D

Paul Smith

Paul Smith – 1 474 kronor. Finns att köpa här.

Liva upp en annars basplaggsbaserad outfit enkelt med en färgglad scarf. Plagget som passar lika bra i matbutiken som på den finaste festen. Vill du klä dig som bland andra Håkan Hellström eller Lenny Kravitz, hitta din favorit i bildspelet!

Den tunna halsduken, scarfen, går att matcha till allt. Till kostym kan den ersätta slips, till jeans och t-shirt för att liva upp en basic vardagsoutfit, eller till en snygg skinn- eller mockajacka agerar den en säker stilhöjare.

Scarfen är, förutom dess breda användningsområden, ett av de mest omhuldade plaggen av alla. Inom populärkulturen ofta buren och ständigt omtalad. Lenny Kravitz extremt stora, nästan filtliknande, scarf är kanske det mest kända exemplet. Gif:ar, memes och Fördomspoddenfrågor har alla avhandlat ämnet Lenny Kravitz och hans för stora scarf. Och så sent som i våras kunde vi se Håkan Hellström på scen under sin turné ”Rullande Åska” med den hiphop-influerade scarfen runt låret, och dessutom en ytterligare runt halsen.

Alla produkter i denna artikel är utvalda av Metro Modes redaktion. Alla produkter länkas till återförsäljarna och vissa via tjänsten Apprl.  

metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!

Lifestyle
Vanja Wikström
Lifestyle
Josefin Dahlberg
Home
Andrea Brodin
Lifestyle
Linn Herbertsson
Mode
Petra Tungården
Lifestyle
Susanne Barnekow
Mode
Fanny Ekstrand
Lifestyle
Makeup by Lina
Lifestyle
Henrietta Fromholtz
Home
34 kvadrat
Hälsa
Foodjunkie
Hälsa
Ida Warg
Lifestyle
Elin Johansson
Lifestyle
Sandra Beijer
Mode
Paulina Forsberg
Mode
Pamela Bellafesta
Hälsa
Josefines Yoga
Lifestyle
Tess Montgomery
Hälsa
Fannie Redman
Man
Niklas Berglind
Mode
Chrystelle Eriksberger