Artikeln innehåller annonslänkar
Mode

FÖLJ MED HANNA NÄR HON TESTAR PERSONAL SHOPPING PÅ ÅHLÉNS

[bildspel]

Vår modebloggare Hanna Stefansson testade i förra veckan på Personal Shopping för en dag. Häng med henne när hon tillsammans med stylisten Jonna på Åhléns går loss bland klädställningarna.

Personal Shopping är en tjänst som funnits ganska länge i Stockholm men som från och med idag även erbjuds i Göteborg. Jag hade väldigt roligt under mitt möte med söta Jonna som var min stylist under eftermiddagen. Jonna lyckades hittade plagg som jag aldrig hade gett en chans på galgen själv men som var helt fantastiska på. Det första Jonna började med var att kolla vilken ögonfärg jag hade, hudton, längd och mått men hon gick även igenom vad jag ville framhäva och vad jag gärna ville dölja på min kropp. Sedan pratade vi lite om vad jag behöver för att bygga upp garderoben på bästa sätt och i mitt fall så handlade det om att jag behöver inhandla mer basplagg.

Det som var så skönt var att undertiden Jonna gick runt och plockade ihop plagg och accessoarer passade jag på att pluggade lite vilket var väldigt avkopplande. Under dagen testade jag en massa fint där mycket kom från Åhléns egna märke “Å”. Jonna lyckades plockade tre plagg som var de perfekta stöttepelare i min garderob. Eftersom plaggen kändes så rätt fick de faktiskt fick följa med hem. Jag kände mig väldigt nöjd när jag gick därifrån och det var en väldigt bra och lärorik dag. Det är alltid härligt att få lite lyx i vardagen. Vill du också testa på samma sak som jag, kika då in här för mer information.

 

Hanna Stefansson

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!