Mode

SUPERMODELLEN ARIZONA MUSES TRE FAVORITER UR GARDEROBEN

Arizona Muse, modellen som blev känd över en natt efter att hon öppnade och stängde Pradas visning, poserar ena dagen för Vogue Paris stylad i kläder inspirerade av David Bowie och andra dagen syns hon i 10 cm höga klackar gående på alla de stora modevisningarna under fashion week veckorna. Arizona har en cool stil och en slående skönhet – här har ni tre favoriter från stjärnan.

 

Howdy Cowboy
Favoriten i garderoben är Arizonas svarta cowboyhatt som hon fyndade på en marknad i Texas för några år sedan. Hon matchar den med enkla kläder så som svarta jeans och en vit t-shirt och gärna med ett par matchande låga cowboyboots.

 

Tung last
Supermodellen tycker att boken “One Hundred Years of Solitude” av Gabriel Garcia Marquez är så bra att hon redan har läst den från pärm till pärm tre gånger. Hon berättar även att hon har med sig den på alla resor hon gör världen ifall att hon skulle få lite tid över.

 

Yrkesförmåner
Christopher Decarnin, kreativ chef för Balmain, älskar Arizona och skickade henne en av de svindyra skinnjackorna från hans f/w 11 visning. Jackan har blivit en stor favorit hos skönheten och hon matchar den med allt från en sötare klänning till ett par rockigare jeans.

 

Caroline Sandström

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!