Mode

ROCKANDE HÖST: KLICKA HEM CATWALKSTILEN

Skinn på skinn, monokromt i militärgrönt eller en släng av chockrosa. Höstens rockar kommer i flera olika färger men där den gemensamma nämnaren är längden – ju längre desto bättre. Spana in hur du klickar hem de senaste catwalktrenderna från modehusen, Max Mara, Céline och Givenchy.

Av. Caroline Sandström Foto. All Over Press

REDO FÖR STRID
Hösten kamouflage är den militärgröna färgen – som slår stort. Matcha med kulörer och toner i jordnära färger som brunt och beige. Matcha din ankellånga rock med något kortare undertill. Glöm inte av att leka med längderna. Hetta till looken gör du med ett iögonfallande skärp som dessutom skapar fokus på midjan.

T-shirt. Mango.com, 399 kronor
Rock. Unique, Topshop.com, 1999 kronor
Boots. Pierre Hardy, net-a-porter.com 6559 kronor
Skärp. Asos.com, 239 kronor

LACKAT LÄDER
Givenchy visade upp en stark höstkollektion i våras där den röda tråden genom hela kollektionen var skinn på skinn. Våga slå på stort och matcha din skinnjacka med en skinntopp och skinnkjol undertill. Skapa konstraster gör du genom att matcha matt- med lackat skinn.

Kjol. Zara.com, 999 kronor
Boots. Chloé,net-a-porter.com, 9599 kronor
Skärp. French Connection, asos.com, 529 kronor
Rock. Wera, ahlens.com, 999 kronor

KONTRASTER
I den här looken mixar Céline det feminina med det maskulina på ett utmärkt sätt. Herrkostymbyxorna ihop med herrskjortan till den feminina, tjocka och fluffiga pälsjackan, och stilettklackarna skapar snygga kontraster och gör allt mycket mer spännande. Och självklart den chockrosa färgen som är svår att missa.

Pälsjacka. Daniel Bendsovski
Byxor. Weekday.com, 1000 kronor
Skjorta. Issue, 1.3, nelly.com, 449 kronor

 

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!