Mode

VÄND KAPPAN EFTER VINDEN

Hösten kryper allt närmare och med sjunkande temperaturer ökar behovet av värmande ytterplagg. Den här säsongen dominerar den lite längre rocken modescenen. Är det knapert i plånboken – gör ett djupdyk i din pojkvän eller pappas garderob, för den här säsongen är du snyggast i storleken större! Inspireras av stjärnorna som fattat galoppen

Av. Petra Tungården Plock. Joanna Fingal

Designern tillika stilikonen Ashley Olsen

Stilsäkra Ashley Olsen har stenkoll på modet, här i höstens mest eftertraktade babyrosa dyrgrip signerad Balenciaga, som får fashionistors hjärtan att slå dubbelt världen över. Undvik att orsaka hjärtattacker och fynda en snarlik minst lika fin (om inte finare) kappa från svenska Filippa K.

 

Kändisstylisten tillika stilsäkra Rachel Zoe

Hollywoods mest anlitade stylist är alltid felfritt klädd från topp till tå. Gör som Rachel Zoe och lek med kontraster, blanda skinn med glitter och glamour och toppa med attribut i guld för pricken över i:et.

 

Designern tillika aktrisen Mary-Kate Olsen

Enäggstvillingen Mary-Kate Olsen vill inte vara sämre än syrran Ahsley Olsen, men väljer att bära en rockigare variant av trenden. Sätt tvist på den klassiska rocken med slitstarkt skinn som bryter av det formella och strikta.

 

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!