Mode

STATEMENTBYXAN

Den här säsongen svämmar butikerna över av galna byxor och kostymer. Gör som kändisarna och haka på trenden. Våga prova nya material, inspireras av modeikonen tillika designern Whitney Port som rockar sammetsbyxan. Vågar du? Gör som supermodellen Karolina Kurkova och ta trenden till en ny nivå med matchande kavaj.

 

Plock. Joanna Fingal Text. Petra Tungården Foto. All Over Press

Sångfågeln Beyonce
Fashionistan och numera mamman Beyonce lyckas med en perfekt balansgång mellan det maskulina och statement byxan, utan att för den delen se för androgyn ut. Gör som Beyonce och satsa på en utstickande byxa och kombinera med maskulina attribut och enkla avskalade färger för pricken över i:et.

Byxor. Mango, 349 kronor
Kavaj. Gina Tricot, 499 kronor
Hatt. Topshop, ca 299 kronor
Skor. Tod’s, 2875 kronor

Supermodellen tillika modeikonen Karoliona Kurkova
Den här hösten gör kostymen storslagen comeback! Ge ett femininare uttryck genom att välja en figursydd kostym i mönster. Inspireras av supermodellen Karolina Kurkova som visar vart skåpet ska stå. Addera ett par skyhöga klackar för en fulländad look.

Kavaj. H&M, 699 kronor
Byxor. H&M, 499 kronor
Skor. River Island, 650 kronor

Stilikonen Whitney Port
Tänker du på filmen ”Tillsammans” när du ser sammetsbyxan? Tänk om! Den här säsongen är det ett av de vassaste materialvalen i garderoben. Inspireras av designern tillika realityaktrisen Whitney Port som sportade sammetsbyxan på en premiär i förra veckan.

Byxor. Mango, 299 kronor
Halsband. Lindex, 99 kronor
Skjorta. River Island, 369 kronor
Väska. Karen Millen, 2250 kronor

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!