Mode

TRE OUTFITS FÖR JULFESTEN

Nu är kalendern igen klottrad med julfester! Hitta rätt outfit till julbordet eller varför inte julafton? Inspireras av kändisarna som prickat rätt – gör som supermodellen Natasha Poly och satsa på klassiskt rött eller gör som Hana Nitsche och glittra ikapp med snön. Här är tre outfits för alla tillfällen!

Av. PETRA TUNGÅRDEN

Supermodellen Natasha Poly erövrar alltid röda mattan här iförd en minst sagt iögonfallande klänning i slående rött. Inspireras av Natasha och ta ifrån tårna addera ett par sensuella röda läppar, stora örhängen och svindlande klackar för pricken över i:et.

Klänning. Rutzoe, 1895 kronor
Väska. Kotur, 4400 kronor
Pumps. Asos, 299 kronor
Örhängen. Netti Kent, 1348 kronor

Victorias Secret modellen Anne V kan minst sagt bära upp den magkorta trenden. Känner du dig magstark? Slå på stort och satsa på en hög pennkjol och den lilla magtröjan, se dock till att täcka naveln! Ett roligt alternativ till det klassiskt röda – för en fulländad stil adderar du ett par spetsiga klackar.

Top. Topshop, ca 220 kronor
Pennkjol. Topshop, ca 300 kronor
Väska. Mango, 699 kronor
Skor. Jimmy Choo, 3450 kronor

Hana Nitsche lämnar inget åt slumpen glittra från topp till tå, krydda outfiten med ett par vinröda skor och toppa med ett par riktigt röda läppar för rätta julkänslan. Fungerar lika bra på julfesten som till nyår. Återanvänd klänningen på nyår, byt ut de röda läpparna mot stora sotade ögon och ljusa läppar.

Klänning. Mint & Berries, 629 kronor
Väska. Bubbleroom, 149 kronor
Skor. Scorett, 999 kronor
Örhängen. Alexis Bittar, 1690 kronor
Armband. Mango, 179 kronor

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!