Mode

HÄR ÄR PLAGGEN DU SKA KRIGA FÖR

Se upp för farliga kurvor i klaustrofobitighta plagg som ger utrymme för smicker och boxiga siluetter som andas lyxig sport. Metros modechef Petra Tungården har valt ut sina favoriter ur kollektionen som släpps i butik och online imorgon.
 
 
wang 1-T
 
Fokus på midjan
En klänning med fokus på funktion och tekniska tyger men med en design som gör att man lätt kan bära den till fest. Det här plagget sitter som ett andra skinn med dubbla resårband under bysten som får Dolly Parton att bli avundsjuk på din getingmidja. En riktigt komplimangstjuv – som ger dig all uppmärksamhet på festen. De höga klackarna i funktionsmaterial, som nästan ger mig svindel, är som gjorda för regn och slask.
 
 
Wang 2-T
 
Se upp för farliga kurvor
Är du trött på fodralklänningar som ger fyra bröst och troskanter som skapar refuger där det borde guppa en Beyonce-rumpa? Lugn, Alexander Wang lämnar inget åt slumpen. Den här klänningen slimmar åt precis allt samtidigt som den ger utrymme för kurvor på precis rätt ställen. Ligger du mellan två storlekar är den mindre det bästa valet.
Väskan i skinn är ett riktigt kap som fungerar lika bra som gym- och handväska.
 
 
Wang 3 -T
 
Boxig siluett
För de som inte gillar tighta fodral och slimmade siluetter finns det ett flertal boxigare plagg som får mitt hjärta att slå dubbelt. Den här magtröjan som kommer i både grått och svart är en garanterad kioskvältare. Skinnbyxorna är en riktigt hit för dem med rakare kroppsform, som gärna får hänga mer på höften än de gör på mig. Jackan fungerar lika bra på gatorna i storstan som i skidbacken, som plockar pluspoäng med både funktion och design.
 
 
Text. Petra Tungården
Bild. Fanny Ekstrand
 
 

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!