Mode

Vårens hetaste och bästa skönhetsnyheter

Vårensskönhetsnyheter
 
Vill du också få koll på vilka skönhetsnyheter som nyanlänt i vår? Spana in vårt plock här nedan för att ta reda på vårens bästa och finaste skönhetsnyheter och produkterna du inte vill ska skrika med sin frånvaro på badrumshyllan hemma.
 
 
Text och plock. Caroline Sandström
 
ChanelSublimage
HUDENS BÄSTA VÄN, Solskydd, Chanel, La Protection UV SPF 50 UVA, 1 110 kr
Oavsett var du befinner dig är det viktigt att skydda huden. Chanels nya solskydd med spf 50 agerar som sköld mot såväl luftförorening som UVA- och UVB-strålar. Dessutom innehåller den vaniljorkidé från Madagaskar, känd för sina egenskaper att skydda mot uppkomsten av solrynkor.
 
 
YSLBlurPrimer
FRANSK FINESS, Primer, Yves Saint Laurent, Touche êclat blur primer, 500 kr
Tycker du att flaskan är fin? Vänta bara tills du testat innehållet. Konsistensen är len och återfuktande, men samtidigt torr. Ger dig en snygg lyster och får sminket att hålla några extra timmar.
 
 
Lancome
DAGS FÖR UPPSTRÄCKNING, Dagcrème, Lancôme, Rénergie Multi-Lift 50 ml, 995 kr
Lancômes nya supercrème Rénergie Multi-Lift är framtagen i samarbete med en expert inom biologisk forskning i rymden och har testats i tyngdlös miljö. Om det verkligen är nödvändigt vet vi inte, men crèmen sägs förbättra hudens struktur och göra den fastare. Värt ett försök?
 
 
EsteeLauderBlackPrimer
SVART UNDERVERK, Primer, Estée Lauder, Little Black Primer, 255 kr
Nu lanserar Estée Lauder en svart primer för ögonfransarna. Little Black Primer ser till att mascaran håller sig på plats hela dagen lång.
 
 
Byredohårparfym
HÅRFAGER, Hårparfym, Byredo, Bal d’Afrique, 390 kr/st
Orkar du inte tvätta håret men vill att det ska dofta nytvättat (vem vill inte det)? Då är Byredos senaste nyhet något för dig. Hårparfymerna lanseras i vår och kommer i tre välkända dofter – Blanche, Bal d’Afrique och Gypsy Water.
 
 
Lancomebelleteint
FUSKA FRAM BRÄNNAN, Solpuder, Lancôme, Belle de Teint shade 08 Belle de Nuit, 445 kr
Innan solbrännan har infunnit sig använder vi gärna den här glittrande skönheten som shading under kindbenen. Framåt sommaren blir den det perfekta pudret att komplettera din solkyssta hy med.
 
 
VersoSuperFacialOil
HUDVÅRDENS LILLA SVARTA, Ansiktsolja, Verso “Super Facial Oil”, 1 650 kr
Precis som garderoben behöver ”den lilla svarta” underlättar det med produkter i badrumshyllan som funkar i alla lägen. Versos nya ansiktsolja är en sådan. Innehåller Retinol 8 (vitamin A) som är ett vitamintillskott som både fungerar som en skyddsbarriär samt bekämpar ålderstecken – dessutom gjord i perfekt väskstorlek.
 
 
DeborahLippmann
BÄSTA BASEN, Nagellack, Deborah Lippmann “All About the Base” CC Base Coat, 180 kr
Genom åren har vi lärt oss att aldrig slarva med basen. ”All About the Base” är Deborah Lippmanns nyaste baslack som lämnar en snygg finish samtidigt som det jämnar ut skavanker och ojämnheter. Bärs under ditt favoritlack eller bara för sig själv.
 
 
DarkRainBjor&Berries
MÖRKT REGN, Parfym, Björk & Berries, Dark Rain, 690 kr
Har du också undrat när Björk & Berries ska lansera en riktig parfym, som doftar lika gott som dina tvålar och kroppscrèmer därhemma? Då behöver du inte vänta längre – i vår släpper ekolyxmärket doften Dark Rain.
 
 
DiorNude
LÄTT SOM LUFT, Puder, Dior, Diorskin Nude Air Loose Powder, 570 kr
Diors nya puder är lätt som luft och ger ett naturligt och osminkat resultat. Skänker det där lilla skimret man letar efter, samtidigt som det låter huden andas.
 
 
YSLOrRoug
RÖTT GULD, Yves Saint Laurent “Or Rouge Serum”, 3 500 kr
Nu får Or Rouge-familjen påökning. Inuti den guldiga flaskan, som lanseras i april, gömmer sig ett unikt serum med saffran från Atlasbergen som nyckelingrediens. Beskrivs som den ultimata åldersförebyggande hudvårdsprodukten med en uppiggande effekt. Man tackar!
 
 
Armanicouture
KOPIERA CATWALKEN, Sminkdosa, Armani, Palette Armani Runway, 1 190 kr
Den här magiska dosan har skapats av Armanis internationella makeupartist Linda Cantello för att du ska kunna kopiera vårens catwalklook rakt av. Dosan innehåller ett transparent puder och tre skuggor i färgerna taupe, silver och en guldrosa kulör.
 
 
DiorNudeAir
TUNN FOUNDATION, Tunn foundation, Dior, Diorskin Nude Air Serum SPF 20, 540 kr
Diors nya serum-foundation är perfekt för de där dagarna du bara vill ge hyn en fräsch känsla, och inte behöver en täckande crème. Ger energi till hudcellerna och känns lätt som en fjäder.
 
 
GiorgioArmani
LÄPPSTIFTSMAGI, Läppstift, Armani, 325 kr
Äntligen har vi hittat det perfekta beigea läppstiftet. Tillhör Armani Runway-serien och sitter som berg.
 
 

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!