Mode

4 Instagram-funktioner som hade förändrat allt…

instagram-funktioner
Instagram lanserades för snart fem år sedan, ändå är det ett par funktioner som vi saknar i dag. Tänk att kunna tidspublicera inlägg eller att få en push-notis om att din beundrare har besökt din profil för femte gången på ett dygn? Här är fyra funktioner som garanterat hade förändrat vårt beteende på Instagram.
 
1. Hej då, anonyma stalkers!
Tänk om allt vi gjorde på Instagram registrerades via ett statistik-vertyg likt Iconosquare där det går att ta del av en hel del information. Men statistik över hur många gånger dina vänner, beundrare och “stalkers” har besökt dig och kikat på dina bilder går inte att se idag. Den informationen skulle vara kul att ta del av för ens egen del men inte fullt lika roligt när killen du dejtar får se att du har besökt profilen trehundra gånger sedan förra helgen…
 
2. Öppen profil för samtliga
I dagsläget är det möjligt att ha öppen eller stängd profil, men om det bara gick att ha öppet konto hade det varit fritt fram och snoka hejvilt på varandra. Lite härligt va?
 
3. Att kunna avfölja i smyg
Vissa är vi mer eller mindre tvungna att följa på Instagram fast deras flöde inte intresserar oss ett dugg. Om det hade varit möjligt att avfölja utan att det syntes i någon statistik-app hade det underlättat i vissa situationer.
 
4. Tidspublicera inlägg
En funktion som vi längtar efter är möjligheten att tidspublicera inlägg. Detta hade underlättat vid såväl utlandsvistelser där wifi är begränsat som vid stressiga dagar. För det är ju sällan det bara är att slänga upp en bild. Det är sen gammalt. Först ska det tas ett gäng bilder, därefter sållar vi ut den bästa för att sedan beskära och välja rätt filter. Som sagt – en tidspubliceringsfunktion hade besparat oss lite tid i alla fall.
 
 
Av: Elina Malm
Foto: REX

 
 
Läs även:
10 bilder vi (helst) vill slippa på Instagram i sommar
10 heta tv-hunkar vi var kära i på 90-talet
10 pinsamma jobbsituationer alla har varit med om
11 ursäkter som alla kvinnor känner igen för att shoppa kläder med gott samvete

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!