Mode

Nova – här är modet allt annat än modest

nova lund
Personal shopping, lounger och mysiga caféer – du behöver inte åka till storstaden för att få en komplett shoppingupplevelse. På Nova i Lund kan du inspireras av all världens mode under ett och samma tak.

Nova i Lund är något så unikt som en handelsplats med en tydlig nisch – här står modet i centrum. Med ett brett sortiment inom konfektion och mode har Nova sedan öppningen 2002 varit den naturliga destinationen för Skånes klädintresserade. Med 85 butiker och restauranger utgör Nova den perfekta platsen för dig som söker det senaste inom heminredning eller vill ge garderoben en trendriktig uppdatering.
– På Nova har vi vänt upp och ner på shopping som vi känner den. I stället för att åka in till stadskärnan för att hitta de bästa klädbutikerna har vi samlat det mesta av det bästa under ett och samma tak, säger Roger Holmgren, Shopping Center Manager på Nova.
 
Precis som namnet skvallrar om var Nova en stjärna redan vid starten och har vunnit en rad priser för sitt succékoncept. Nu kan handelsplatsen snarare liknas vid en supernova som vuxit explosionsartat, och hela tiden fortsätter att bli större och bättre. Personal Shopping-service, lounger, mysiga caféer och Minirum för att sköta de små i avskildhet gör Nova till en plats för alla.
 
På tal om nyfödda stjärnor firar tävlingen Nova modell 10-årsjubileum i höst. Sveriges största modelltävling har vuxit fram på Nova genom åren och ligger bakom många framgångsrika modellkarriärer. Den 26 september går den stora finalen av stapeln och nästa stora modestjärna föds.
 
Kom till oss och unna dig en skön dag fylld av inspiration och mysiga fikapauser. Här finns allt samlat för att ge dig chansen att fokusera på det du gillar allra mest – mode!
 
 
Detta är Nova
Nova är destinationen för dig som uppskattar mode och inspiration. Vi har cirka 85 butiker fyllda med de senaste trenderna, de klassiska, sofistikerade plaggen och många vackra föremål som väcker habegär. Hos oss kan du shoppa kläder, skor och accessoarer, ta en fika eller äta god lunch i vår vackra och ljusa miljö. Naturligtvis har vi även inredning, teknik och annat man kan behöva.

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!