Mode

Rihanna är dubbelt aktuell för Puma: lanserar skokollektion och frontar reklamfilm

15AW_SP_Creeper_Black
 
Rihanna lanserar sin första design för Puma, skon Puma Creeper och de kommer gå att köpa i Sverige.
 
I december förra året blev det officiellt att Rihanna blir Creative Director och ambassadör för Puma. Nu lanserar hon sin första Puma By Rihanna-kollektion, en nytolkning av den klassiska skon Puma Suede. Rihanna har satt sin egen prägel på skon och gett den ett punkigare och ett mer rebelliskt uttryck än klassikern.
 
– Jag är så glad att jag äntligen får visa upp Puma Creeper. Jag ville verkligen utforska deras arkiv och applicera min egen touch på Pumas klassiska silhuetter. Med Puma Creeper har jag gjort just detta. Lika coolt är det att Travis Scott är med vid min första lansering.”,säger Rihanna i ett pressmeddelande.
 
Inte nog med detta så frontar Rihanna Pumas senaste kampanjfilm. Filmen är en del i Pumas globala kampanj “Forever Faster”, budskapet i filmen är “Rihanna trains for Platinum #NoMatterWhat”. Till tonerna av Rihannas låt ”Bitch Better Have My Money” berättar hon vad som motiverar henne i sin träning. Vem är det som har stått för stylingen i filmen? Rihanna såklart.
Senare i september kommer kampanjen börja rulla i norden och från och med den 25 september kan du köpa hem ett par Puma Creeper från Sneakersnstuff eller Caliroots.
 

 
 
Av: Lisa Dahlgren
Foto: Tom Munro
 
 
Läs även:
14 vackraste klänningarna på Emmy-galan 2015
I butik – puderrosa, camelbrunt och krämvitt
De snyggaste plaggen du måste ha från våra svenska designers i höst

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!