Artikeln innehåller annonslänkar
Mode

Nu kan du spå din utekväll i din outfit med hjälp av ett chip

gina tricot party factor collection
En ny kollektion med partykläder har tagits fram för att skapa de bästa festplaggen för just dig och din utekväll, med hjälp av teknik och partyglada bloggerskor.
 
Vi har alla varit där: Det börjar dra ihop sig inför kvällens fest, du öppnar din garderob och trots att både hyllor och galgar är fyllda så finner du inte de plaggen som känns rätt just i kväll.
 
Nu är problemet löst! Gina Tricot bestämde sig för att gå till botten med problemet och skapa de ultimata festkläderna. De kontaktade party-eliten, rustade dem med olika härliga outfits och sydde in ett litet högteknologiskt chip i plaggen. Sedan lät dem testpersonerna gå ut och klubba i Stockholm, Köpenhamn & Berlin. Det specialprogrammerade chipen var utrustade med sensorer som mätte rörelse, musikvolym, platsinformation och altitud.
 
Datan från chipen analyserades sedan och man kunde konstatera vilka outfits som fick högst betyg enligt kriterierna; mingel, tid ute, romans och dans. Så bestäm vad du vill få ut av din utekväll och shoppa plaggen som gör sig bäst för just dina önskemål!
 
 

 
 
Läs också:
6 praktiska och snygga väskor som passar perfekt till vardags
17 drömköp – som räddar dig från klädkriser
Blocket Mode – ny smart säljtjänst för begagnade kläder och skor

 
 
Av: Lovisa Carlberg

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!