Mode

Här de mest lästa artiklarna på Metro Mode – vecka 45

mest lästa vecka 45

Varje vecka samlar vi de populäraste artiklarna inom alla Metro Modes kategorier för att göra det så enkelt som möjligt för dig. Förra veckan fick vi tips om 7 saker vi kan göra för att hjälpa nyanlända. Petra Tungården listade sina 11 drömköp ur H&M x Balmain kollektionen och PT-Fia lyfte ämnet kring sociala mediers baksida. 

 

blamin-X-HM-För-HM-5-november-lanseras-kollektionen-petra-tungården-favoriter-drömköp-bästa-köp-puff
MODE Petra Tungården listar 11 drömköp från H&M x Balmain
Väntan är äntligen över. På torsdag släpps den hyllade Balmain X H&M kollektionen i butik och online. Metros moderedaktör Petra Tungården har gjort jobbet åt dig och testat alla plagg. Här är de 11 bästa köpen som är värda att köa för.
Läs hela artikeln här!

 

vaning-stockholm-puff
HOME Påkostad våning med sekelskiftscharm
En topprenoverad våning på en av Stockholms mest exklusiva adresser är ute till försäljning. Fyran om 161 kvadratmeter på Artillerigatan är en påkostad våning som präglas av internationell genomgående god smak med hög trivselfaktor. Generös takhöjd, höga fönster, stuckatur, pardörrar och tre fungerande kakelugnar.
Läs hela artikeln här!

 

0d7ed2bef4fff33011a3d77c673927c3_980x0_c_85_s_v4
HÄLSA PT-Fia om sociala mediers baksida
Den australiensiska Instagram-stjärnan Essena O´Neill, 18, har under de senaste dagarna skapat stora rubriker över hela världen. Anledningen? Alla bilder hon delat med sina 500 000 följare på Instagram och 250 000 följare på Youtube har varit arrangerade, enligt henne själv. Metros hälsoexpert Sofia ”PT-Fia” Sjöström hoppas att detta kan bli en ögonöppnare.
Läs hela artikeln här!

 

e53ce54d4a99dc02ce3a01cba5e0ed2e_980x0_c_85_s_v4
CREATIVE 7 saker du kan göra för att hjälpa nyanlända
Vi ser flyktingförläggningar som står i lågor. Vi ser hur politiker avhumaniserar människor och gör dem till siffror. Vi ser en rasism som långsamt normaliseras. Vi måste göra något nu. Creative tipsar om 7 olika sätt att hjälpa till.
Läs hela artikeln här!

 

72b51901b017007f937becf53cf20b16_980x0_c_85_s_v4
NÖJE Instagram-stjärnan avslöjar sanningen
Hon har över 500 000 följare på sin Instagram, över 250 000 följare på Youtube och ser ut att leva det ”perfekta” livet. Nu avslöjar 18-åriga Essena 0′Neill sanningen bakom bilderna på Instagram och hur olycklig hon faktiskt är i det verkliga livet.
Läs hela artikeln här!

 

datorvaska-hosten-20151
MAN Fars dag-presenterna som faller pappa i smaken
På söndag är det Fars-dag. Har du drabbats av prestationsångest? Lugn, Metros moderedaktör Martin Hansson vet vilka presenter som borde göra alla pappor glada. På söndag är det dags igen – att fira far. Men vad slår du in i paketet i år? Skippa slipsen, inredningsprylarna och strumporna och tänk ut vad han verkligen behöver.
Läs hela artikeln här!

 

dåligt-för-håret-styling
SKÖNHET 10 saker du gör dagligen som förstör ditt hår
Vi har alla våra vardagsrutiner och vissa saker tänker vi förmodligen inte ens på att vi gör. Men vissa av våra hårvanor kan faktiskt vara allt annat än bra för håret. Vi har hittat tio saker som vi gör varje dag men som vi måste sluta med genast.
Läs hela artikeln här!

 

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!