Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Mode

Vårens hetaste glasögontrender 2017 – snyggaste bågarna i butik

Vårens hetaste glasögontrender 2017 – snyggaste bågarna i butik
18 Se Bildspelet
http://metromode.se/wp-content/blogs.dir/1/files/resized/43/43187ec9b93f9af7c3532e2fc0faa750_980x0_85_ns_v4.jpg?src=YTo4OntzOjE6InQiO3M6NjoicmVzaXplIjtzOjM6InNyYyI7czo4MToiaHR0cDovL21ldHJvbW9kZS5zZS93cC1jb250ZW50L2Jsb2dzLmRpci8xL2ZpbGVzLzIwMTYvMTIvVmFyZW5zZ2xhc29nb25fS3lsaWUuanBnIjtzOjU6Im1heF93IjtpOjk4MDtzOjU6Im1heF9oIjtpOjA7czo0OiJjcm9wIjtiOjA7czo5OiJjcm9wX2FyZ3MiO2E6MDp7fXM6NzoicXVhbGl0eSI7aTo4NTtzOjc6InNoYXJwZW4iO2I6MDt9

Glasögon våren 2017

Sneak peek!

Artisten och stilikonen Kylie Minogue släpper sin första glasögonkollektion med Specsavers i början av mars 2017.

 

Kylie 05 är stjärnans egen favorit i Kylie eyewear collection, som totalt består av 30 bågar baserade på tre teman, ”modern classics”, ”subtle things” och ”reinvented vintage”.

 

Glasögonen fortsätter att vara den hetaste modeaccessoaren i vår, oavsett om du har synfel eller bara vill bära bågarna (utan styrka) för att det är snyggt. Vi har tagit reda på vilka modeller du ska satsa på och hur du bygger den ultimata glasögongarderoben. Kolla in bildspelet för vårens snyggaste bågar!

– I vår ska den modiga glasögonbäraren slänga ett extra öga på de upp-och-ner-vända bågarna eller de sexkantiga formerna. Runda bågar fortsätter också att vara stilsäkra. Både tunna, runda metallbågar som ger en avslappnad chic look och runda bågar med mer uttrycksfull och kraftig karaktär. En annan vinnare är pilotmodellen som vi fortsätter att se mycket av, säger Johanna Skans som är Nordic Product Manager hos Specsavers.

 

Johannas 3 bästa tips – Så bygger du din perfekta glasögongarderob:

 

1. Om du gillar att byta mellan olika stilar och uttryck så finns det oändliga valmöjligheter i dagens glasögondjungel. De vanligaste stilkategorierna är: Sofistikerat, artistiskt, trendigt, modernt, ungdomligt, funktionellt, sportigt och klassiskt. Det är inte antalet bågar som är viktigast, utan att du trivs i de modellerna du väljer.

 

2. Ett annat mer praktiskt sätt att bygga upp sin glasögongarderob är efter synbehov. Många av våra kunder väljer att ha ett par vardagsglasögon, ett par dator/arbetsglasögon, ett par solglasögon med styrka, eventuellt ett par läsglasögon och ett par avståndsglasögon. Dessa kan sedan matchas in i de stilkategorierna (se ovan) som du tilltalas mest av.

 

3. Vill du förstärka en avslappnad artistisk sida kan du satsa på en rund metallbåge, alternativt en retro-pilotbåge. Önskas en mera seriös affärsmässig look är en rektangulär, mörkare plastbåge snygg. Vill du vara klassiskt feminin är en minimalistisk fjärilsformad båge perfekt. Gillar du den sportiga looken så är en välvd minimalistisk svart/blå båge med en glad accentfärg ett bra altiernativ!

 

Kolla in bildspelet för 18 av vårens snyggaste och trendigaste glasögonbågar – i butik och på nätet!

 

Foto: Kylie Minogue/Specsavers

 

Alla produkter i denna artikel är utvalda av Metro Modes redaktion. Alla produkter länkas till återförsäljarna och vissa via tjänsten Apprl.

metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!

Hälsa
Josefines Yoga
Mode
Fanny Ekstrand
Lifestyle
Henrietta Fromholtz
Lifestyle
Susanne Barnekow
Hälsa
Ida Warg
Lifestyle
Makeup by Lina
Lifestyle
Elin Johansson
Lifestyle
Sandra Beijer
Hälsa
Foodjunkie
Hälsa
Fannie Redman
Home
Andrea Brodin
Lifestyle
Dasha Girine
Hälsa
Träningsglädje
Lifestyle
Linn Herbertsson
Lifestyle
Tess Montgomery
Mode
Petra Tungården
Mode
Pamela Bellafesta
Lifestyle
Sanne Alexandra
Mode
Chrystelle Eriksberger
Man
Niklas Berglind
Man
Marcus Schuterman
Man
Viktor Frisk