Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Mode

Idag släpper Nike de första bilderna på det omskrivna samarbetet med Undercover

Mode

HÖSTENS HETA TRÄNINGSKLÄDER

Idag släpper Nike de första bilderna på det omskrivna samarbetet med Undercover Gyakusou kring träningskläder. Denna kollektion som lanseras i oktober är den sjunde i ordningen och är unik med dess lager-på-lager-plagg som passar det Skandinaviska klimatet.

 

När Nike för ett halvår sedan tog fram en kollektion av träningskläder tillsammans med japanska Undercover Gyakusou sålde alla plagg slut på knappt en timme. Frågan är hur många minuter det kommer att ta den här gången?

Höstens kollektion går under namnet ”Holiday” och är den mest tekniska hittills. Precis som tidigare samarbeten är det träningskläder av hög modegrad och funktionsmaterial som är i fokus. Varenda liten detalj är noga utvald för att göra löpningen lättare.

 

Kollektionen, Nike x Undercover Gyakusou Holiday, innehåller plagg för både dam och herr och finns i Sverige att köpa på Très Bien Shop och Sneakersnstuff från och 26 oktober. 

 

Text. MARTIN HANSSON Foto. NIKE

 

TIGHTS_originalWOMENS_SOFTSHELL_JACKET_originalLunarglide5_M_RED_FRONT-63125_hero_originalWOMENS_FILL_VEST_originalMENS_THERMAL_JACKET_originalMENS_AEROLOFT_originalLunarspider_LT3_W_Grey_34-62628_v2_originalLunarglide-5_M_BRONZE_34-62406_original

metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!

Hälsa
Ida Warg
Lifestyle
Susanne Barnekow
Mode
Petra Tungården
Home
Andrea Brodin
Lifestyle
Sandra Beijer
Lifestyle
Linn Herbertsson
Home
34 kvadrat
Lifestyle
Makeup by Lina
Mode
Fanny Ekstrand
Lifestyle
Elin Johansson
Lifestyle
Josefin Dahlberg
Hälsa
Foodjunkie
Lifestyle
Tess Montgomery
Mode
Mathilda Weihager
Mode
Emma Danielsson
Lifestyle
Henrietta Fromholtz
Hälsa
Fannie Redman
Mode
Paulina Forsberg
Mode
Pamela Bellafesta
Hälsa
Josefines Yoga
Man
Niklas Berglind