Nöje

Apple släpper ännu en ny modell 2016 – Iphone 7 Pro har kameran vi längtat efter

iphone 7 iphone 5se iphone 7 pro plus

Ryktet sprider sig om att det bara är en vecka tills Apple lanserar den nya telefonen “Iphone 5SE” i USA. Telefonens nyheter sägs vara böjda glaskanter, snabbare processor, bättre kamera och den nya funktionen “Apple Pay”.
 

Den som väntar på Iphone 7 eller 7 Plus kommer däremot att få vänta till september för lansering. Men! Nu ryktas det om att det kommer ytterligare ett tillskott till Iphone-familjen under 2016, en fjärde telefon som kommer att kallas Iphone 7 Pro.

Så nu undrar vi såklart, vad är det för speciellt med den här fjärde telefonen som gör att den förtjänar namnet Pro?

Enligt Forbes, är det är den nya kameran, ett dual-linssystem, som i princip kommer att ha två bakåtvända kameror som gör att du kan ta bättre, skarpare bilder i svagt ljus, och bli av med den lilla utstickande delen, som är linsen på telefonens baksida.

Vår första tanke till denna fjärde telefon att lanseras i år enbart var en anledning för att kunna sälja mer telefoner till tekniktokiga. Men Apple’s analytiker, Ming-Chi Kuo, förklarade för Forbes i en artikel att det finns en förklaring.
– Apple kan inte producera kameramoduler i tillräckligt stor upplaga så därför kommer de istället att skapa en tredje smartphone i 7-serien, för att på så sätt få ut tekniken på marknaden men då i mer begränsad upplaga.

Undra hur många som kommer försöka slänga sig över denna modellen, vi förutspå ännu längre köer utanför Apples butiker…


 

Följ MetroMode.se på Facebook – där kan du diskutera och kommentera våra artiklar.

 
Bild: Rex Features

Källa: Forbes / Teen Vogue

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!