Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Nöje

Första klippet från säsong 4 av Skam är äntligen här!

I ett nypublicerat klipp från inspelningarna av Skam säsong 4 får vi återse flera av våra favoritkaraktärer från den populära norska ungdomsserien. Vi längtar ihjäl oss efter de nya avsnitten! 

Skam-sasong-4

Foto: NRK

NRK bekräftade i december att det blir en fjärde säsong av Skam – och sedan dess har vi väntat på de nya avsnitten och spekulerat kring vem som kommer att spela huvudrollen. På onsdagkvällen den 15 mars släpptes – äntligen! – den första tjuvtitten från inspelningarna. Det är norska Dagbladet som publicerat ett klipp från Hasle tunnelbanestation i Oslo där ett gäng av ungdomarna från den populära serien har samlats.

Klippet inleds med att vi får se Noora (Josefine Frida Pettersen), Chris (Ina Svenningdal), Sana (Iman Meskini), Vilde (Ulrikke Falch) och Eva (Lisa Teige) stå på tågperrongen när ett killgäng kommer fram och överlämnar ett stort ballongknippe till Vilde. Kan det vara ytterligare ett tecken på att det faktiskt är Vilde som tar över huvudrollen efter Eva, Noora och nu senast Isak? I januari gick heta rykten om att Vilde tar över leddarollen, något som sedan dementerades av Ulrikke Falch som spelar den blonda tonåringen. Vem det blir återstår att se. Kolla in klippet här nedanför!

metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!

Home
Andrea Brodin
Lifestyle
Tess Montgomery
Man
Viktor Frisk
Mode
Petra Tungården
Lifestyle
Linn Herbertsson
Lifestyle
Henrietta Fromholtz
Mode
Fanny Ekstrand
Hälsa
Träningsglädje
Lifestyle
Makeup by Lina
Man
Marcus Schuterman
Mode
Pamela Bellafesta
Hälsa
Foodjunkie
Lifestyle
Susanne Barnekow
Lifestyle
Dasha Girine
Hälsa
Ida Warg
Lifestyle
Elin Johansson
Lifestyle
Sandra Beijer
Lifestyle
Sanne Alexandra
Man
Kevin Triguero
Hälsa
Fannie Redman
Mode
Chrystelle Eriksberger
Hälsa
Josefines Yoga
Man
Niklas Berglind
Man
Johan Hurtig