Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Nöje

När du träffar någon du gillar är det lätt hänt att du nästan blir förblindad av

Nöje

3 tecken på att du dejtar en narcissist

När du träffar någon du gillar är det lätt hänt att du nästan blir förblindad av kärlek. Du hör inte varningsklockorna som ringer utan du tror att den du dejtar är den finaste personen i världen. Här listar vi tre tecken som du ska hålla utkik efter som avslöjar att din dejt är en narcissist.

narcisisit

Är romantisk i vågor
Ett vanligt tecken är att narcissisten först överöser dig med romantiska gester och verkligen kärleksbombar dig för att sedan helt plötsligt bli kall och avståndstagande.

Charmen manipulerar dig
En del av narcissistens sätt är att de ofta försöker manipulera dig så du slutar tro på din egen verklighet. Eftersom narcissister dessutom har så mycket självförtroende och en förtrollande charm kan det vara svårt att stå emot. Till exempel kan de säga ”Ska du verkligen vara med mig nu när du ska åka bort ett tag. Gå och umgås med dina vänner istället.”. Sen när du går mot dörren ropar de ”Gå inte”, dubbla budskap kan man tycka. Tillslut vet inte längre vad som är rätt och vad som är fel.

Allt sker på deras villkor
Narcissister förväntar sig att du lever på deras villkor, prioriterar deras behov och om du inte gör det blir de snabbt upprörda och irriterade. Det för att de hela tiden är beroende av bekräftelse och egoboost. Har du bråkat med en narcissist är det mycket troligt att det är du som får lov att be om ursäkt trots att det inte är du som borde göra det. De saknar även empati för andra människor och ser inte dina behov.

Här hittar du fler tecken på att du har en narcissist i din närhet.

Källa: Mydomaine

metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!

Lifestyle
Sandra Beijer
Lifestyle
Susanne Barnekow
Man
Niklas Berglind
Lifestyle
Tess Montgomery
Hälsa
Fannie Redman
Mode
Paulina Forsberg
Mode
Pamela Bellafesta
Lifestyle
Henrietta Fromholtz
Home
Andrea Brodin
Mode
Petra Tungården
Lifestyle
Vanja Wikström
Mode
Emma Danielsson
Lifestyle
Josefin Dahlberg
Lifestyle
Makeup by Lina
Lifestyle
Linn Herbertsson
Lifestyle
Elin Johansson
Hälsa
Ida Warg
Home
34 kvadrat
Hälsa
Foodjunkie
Hälsa
Josefines Yoga
Mode
Fanny Ekstrand