Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Nöje

I ett klipp inför Red Nose Day får vi se Emma Bunton som flygvärdinna på Heathrow. Resenärerna får massor av goda flygråd, som i själva verket är sångtexter från Spice Girls-låtar. Kolla in videon för att se när resenärerna blir ordentligt lurade.

Nöje

Emma ”Baby Spice” Bunton lurar resenärer på Heathrow – klippet får oss att skratta högt

Många kända ansikten är med och lyfter välgörenhetsdagen Red Nose Day, däribland Emma Bunton från Spice Girls. I ett klipp får vi se henne som flygvärdinna på Heathrow. Resenärerna får massor av goda flygråd, som i själva verket är sångtexter från Spice Girls-låtar. Kolla in videon för att se när resenärerna blir ordentligt lurade. 

emmabunton_rednoseday_815Foto: Scanpix & Youtube
Källa: Youtube/@British Airways, comicrelief.com & rednoseday.com

Red Nose day handlar om att vartannat år göra någonting roligt för att samla in pengar till människor som har det svårt. Flera kändisar visar sitt stöd för välgörenhetsaktionen. Vi på Metro Mode blev mycket glada över nyheten att Love Actually får en uppföljare, som kommer visas i Storbritannien på just Red Nose Day den 24:e mars. En riktigt rolig video till Red Nose Day är när Emma Bunton (Baby Spice) befinner sig på flygplatsen Heathrow för att skoja lite med resenärerna. Vad vi hade velat vara där!

I klippet får vi se Emma Bunton som flygvärdinnan som kommer med goda råd vid självincheckningen. I själva verket består råden mest av sångtexter från Spice Girls-låtar. Resenärerna har ingen aning om vem som egentligen får dem att börja dansa inför långflygningarna. Inte ens när hon frågar en kvinna om favoritpersonen i Spice Girls förstår hon att hon blir lurad. Baby Spice visade sig vara resenärens andra favorit, efter Sporty Spice.


Red Nose Day startades av Comic Relief i Storbritannien 1988 och numera deltar fler länder i insamlingsaktionen, såsom USA, Finland och Kina.

metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!

Lifestyle
Josefin Dahlberg
Home
Andrea Brodin
Hälsa
Josefines Yoga
Lifestyle
Susanne Barnekow
Lifestyle
Makeup by Lina
Mode
Fanny Ekstrand
Hälsa
Ida Warg
Lifestyle
Henrietta Fromholtz
Lifestyle
Elin Johansson
Home
34 kvadrat
Lifestyle
Sandra Beijer
Mode
Paulina Forsberg
Lifestyle
Vanja Wikström
Mode
Pamela Bellafesta
Mode
Petra Tungården
Hälsa
Foodjunkie
Lifestyle
Linn Herbertsson
Hälsa
Fannie Redman
Lifestyle
Tess Montgomery
Mode
Emma Danielsson
Man
Niklas Berglind