Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Nöje

Videon som alla pratar om - i sociala medier och i fikarummet! Några av världens snyggaste kvinnor, både toppmodeller och artister, slänger kläderna i denna succévideo.

Nöje

Här duschar Kim Kardashian i mjölk – videon alla pratar om

Videon som alla pratar om – i sociala medier och i fikarummet! Några av världens snyggaste kvinnor, både toppmodeller och artister, slänger kläderna i denna succévideo.
 
Den gamla Black Eyed Peas-stjärnan Fergie har inte synts eller hörts så särskilt mycket sedan 2012, men nu släpper hon låten M.I.L.F.$! Låten är en typisk Fergie-låt, poppig och ganska repetitiv, inget nytt under solen egentligen. Det som är mer häpnadsväckande är videon! Låten hyllar mammor, eller snarare MILFS. I videon syns (utöver en mjölkduschande Kim Kardashian) Ciara, Chrissy Teigen, Alessandra Ambrosio, Gemma Ward, Tara Lynn, Devon Aoki, Angela Lindvall, Isabeli Fontana, Amber Valletta och Natasha Poly. Ett ganska stort gäng med heta morsor alltså! Så mycket Girl Power. Se och njut.
 

metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!

Lifestyle
Josefin Dahlberg
Home
34 kvadrat
Home
Andrea Brodin
Lifestyle
Sandra Beijer
Hälsa
Ida Warg
Man
Niklas Berglind
Lifestyle
Elin Johansson
Mode
Petra Tungården
Hälsa
Foodjunkie
Hälsa
Fannie Redman
Mode
Fanny Ekstrand
Lifestyle
Vanja Wikström
Lifestyle
Tess Montgomery
Lifestyle
Henrietta Fromholtz
Mode
Pamela Bellafesta
Lifestyle
Susanne Barnekow
Lifestyle
Linn Herbertsson
Hälsa
Josefines Yoga
Lifestyle
Makeup by Lina
Mode
Paulina Forsberg
Mode
Emma Danielsson