Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Nöje

Varför äta brun eller vit choklad när man kan äta rosa choklad? (Så mycket finare

Nöje

Nu kommer rosa choklad – och vi säger bara, JA tack!

Varför äta brun eller vit choklad när man kan äta rosa choklad? (Så mycket finare till Instagram-feeden också…)

Foto Pierre Pavot / imageBROKER/REX/Shutterstock

Världens största chokladproducent, Barry Callebaut AG, har tagit fram en helt ny typ av choklad – i en rosatonad nyans. Den har en högre kakaohalt än vit choklad och innehåller inga tillsatta färgämnen eller tillsatser. I stället handlar det om ett nytt sätt att hantera de röda kakaobönorna så att de behåller en röd färg och en naturlig bärsmak.

Vi blir dock tvungna att gå omkring med ha begäret ett tag. Innan den rosa chokladen kan ta plats i godishyllorna måste den godkännas som livsmedel, vilket tillverkarna tror kan ta ungefär ett år.

Källa Eater

metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!

Lifestyle
Josefin Dahlberg
Lifestyle
Henrietta Fromholtz
Home
Andrea Brodin
Mode
Pamela Bellafesta
Lifestyle
Linn Herbertsson
Lifestyle
Sandra Beijer
Lifestyle
Elin Johansson
Hälsa
Foodjunkie
Home
34 kvadrat
Lifestyle
Susanne Barnekow
Mode
Paulina Forsberg
Mode
Petra Tungården
Hälsa
Fannie Redman
Lifestyle
Makeup by Lina
Hälsa
Ida Warg
Lifestyle
Tess Montgomery
Lifestyle
Vanja Wikström
Mode
Fanny Ekstrand
Hälsa
Josefines Yoga
Man
Niklas Berglind
Mode
Chrystelle Eriksberger