Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Nöje

Varför äta brun eller vit choklad när man kan äta rosa choklad? (Så mycket finare

Nöje

Nu kommer rosa choklad – och vi säger bara, JA tack!

Varför äta brun eller vit choklad när man kan äta rosa choklad? (Så mycket finare till Instagram-feeden också…)

Foto Pierre Pavot / imageBROKER/REX/Shutterstock

Världens största chokladproducent, Barry Callebaut AG, har tagit fram en helt ny typ av choklad – i en rosatonad nyans. Den har en högre kakaohalt än vit choklad och innehåller inga tillsatta färgämnen eller tillsatser. I stället handlar det om ett nytt sätt att hantera de röda kakaobönorna så att de behåller en röd färg och en naturlig bärsmak.

Vi blir dock tvungna att gå omkring med ha begäret ett tag. Innan den rosa chokladen kan ta plats i godishyllorna måste den godkännas som livsmedel, vilket tillverkarna tror kan ta ungefär ett år.

Källa Eater

metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!

Home
Andrea Brodin
Hälsa
Foodjunkie
Mode
Petra Tungården
Lifestyle
Susanne Barnekow
Mode
Pamela Bellafesta
Hälsa
Ida Warg
Lifestyle
Henrietta Fromholtz
Lifestyle
Linn Herbertsson
Home
34 kvadrat
Lifestyle
Tess Montgomery
Lifestyle
Makeup by Lina
Lifestyle
Elin Johansson
Lifestyle
Josefin Dahlberg
Hälsa
Fannie Redman
Mode
Fanny Ekstrand
Hälsa
Sassa Asli
Mode
Paulina Forsberg
Mode
Mathilda Weihager
Hälsa
Josefines Yoga
Mode
Emma Danielsson
Lifestyle
Sandra Beijer
Man
Niklas Berglind