Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Nöje

Snart är det premiär för långfilmen "Solsidan" och vi längtar SÅ mycket! Fram till

Nöje

Ny trailer till långfilmen ”Solsidan” är här – vi är SÅ taggade!

Snart är det premiär för långfilmen ”Solsidan” och vi längtar SÅ mycket! Fram till dess får vi nöja oss med ett nytt smakprov av filmen som precis släppts. 

solsidan-trailer

Den första december är våra favoritfamiljer tillbaka – denna gång i en långfilm på vita duken. I den nya trailern får vi se Mickan som verkligen inte får till en bra bild på sig själv (känner ni igen er?), Alex och Anna som ska skiljas och Freddes sjuka reaktion när hans son undrar om han alltid kommer att älska honom – även om han är socialist. Saker och ting är som de brukar vara, fast ändå inte. Fredde och Mickan, Anette och Ove, Alex och Anna och en rad nya karaktärer (bland annat en barbröstad Henrik Schyffert som spelar Annas nya pojkvän) kommer att ta med oss på ett helt nytt äventyr!

 

 

Ni missade väl inte första smakprovet som släpptes för ett tag sen? Ove är precis som vi minns honom (kolla slutscenen i trailern där Marielle råkar skänka bort panten) och Alex blir meddragen av Ove till en singelkväll för att komma över Anna. Vi vill verkligen veta hur det här kommer att sluta! Första trailern som släpptes kan du se här.

Källa: SF Studios

metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!

Lifestyle
Henrietta Fromholtz
Lifestyle
Linn Herbertsson
Hälsa
Foodjunkie
Home
34 kvadrat
Mode
Petra Tungården
Home
Andrea Brodin
Lifestyle
Josefin Dahlberg
Mode
Pamela Bellafesta
Lifestyle
Susanne Barnekow
Lifestyle
Sandra Beijer
Hälsa
Ida Warg
Mode
Mathilda Weihager
Lifestyle
Elin Johansson
Hälsa
Fannie Redman
Lifestyle
Tess Montgomery
Mode
Fanny Ekstrand
Lifestyle
Makeup by Lina
Mode
Paulina Forsberg
Hälsa
Josefines Yoga
Mode
Emma Danielsson
Man
Niklas Berglind