Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Nöje

Vi blev helt lyriska när vi häromdagen fick reda på att vår favoritfilm Love Actually

Nöje

Se de första bilderna från nya Love Actually-filmen

Se de första bilderna från nya Love Actually-filmen
6 Se Bildspelet
http://metromode.se/wp-content/blogs.dir/1/files/resized/43/432cfe164b1bbd56c0bf37ca911db5dc_980x0_85_ns_v4.png?src=YTo4OntzOjE6InQiO3M6NjoicmVzaXplIjtzOjM6InNyYyI7czo4MToiaHR0cDovL21ldHJvbW9kZS5zZS93cC1jb250ZW50L2Jsb2dzLmRpci8xL2ZpbGVzLzIwMTcvMDIvbG92ZS1hY3R1YWxseS1iaWxkLTEucG5nIjtzOjU6Im1heF93IjtpOjk4MDtzOjU6Im1heF9oIjtpOjA7czo0OiJjcm9wIjtiOjA7czo5OiJjcm9wX2FyZ3MiO2E6MDp7fXM6NzoicXVhbGl0eSI7aTo4NTtzOjc6InNoYXJwZW4iO2I6MDt9

Love Actually 2017

Emma Freud delade med sig av en bild från den första inspelningsdagen. ”Jag tror jag grät lite,” skrev hon till bilden.

Foto: twitter.com/emmafreud

Vi blev helt lyriska när vi häromdagen fick reda på att vår favoritfilm Love Actually kommer få en uppföljare. Nu kommer det fler roliga nyheter, de första bilderna från filmen har släppts.

Det är bilder från en scen med Liam Neeson (Daniel) och Thomas Thomas Brodie-Sangster (Sam) som har delats runt om på nätet. Far och son sitter på en bänk (som ser misstänkt bekant ut från originalfilmen) och får sen besök av ett bekant ansikte. Nämligen Joanna (Olivia Olson). Sam och Joanna verkar alltså fortfarande hålla ihop men de är ungefär 14 år äldre. Liam Neeson ser knappt ut att ha åldrats en dag. I bildspelet hittar du fler bilder från inspelningen.

Även skaparen Richard Curtis fru Emma Freud har delat bilder från inspelningen på sitt Twitter-konto. När vi ser de här bilderna börjar vi inte alls längta efter filmen.

Uppföljaren till Love Actually kommer att vara en 10 minuter lång kortfilm som kommer visas i samarbete med välgörenhetsorganisationen Comic Relif och kommer sändas på BBC den 24 mars.

Foto: twitter.com/rednoseday

metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!

Mode
Fanny Ekstrand
Lifestyle
Vanja Wikström
Lifestyle
Josefin Dahlberg
Home
Andrea Brodin
Lifestyle
Linn Herbertsson
Mode
Petra Tungården
Lifestyle
Susanne Barnekow
Lifestyle
Makeup by Lina
Lifestyle
Henrietta Fromholtz
Home
34 kvadrat
Hälsa
Foodjunkie
Hälsa
Ida Warg
Lifestyle
Elin Johansson
Lifestyle
Sandra Beijer
Mode
Paulina Forsberg
Mode
Pamela Bellafesta
Hälsa
Josefines Yoga
Lifestyle
Tess Montgomery
Hälsa
Fannie Redman
Man
Niklas Berglind
Mode
Chrystelle Eriksberger