Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Skönhet

DREW BARRYMORE SLÄPPER SMINKOLLEKTION

Mellan 2004 och 2005 var skådespelerskan Drew Berrymore tales person för skönhetsmärket Lancome och sedan 2007 har hon varit ett ansikte utåt på Cover Girl. Nu släpper filmstjärnan sin egna sminkkollektion ”Flower” tillsammans med med Mase Group.

Drew Berrymores sminkkollektion lanseras och släppas i januari 2013 på 1509 Wal-Mart’s varuhus runt om i USA. ”Jag tror att om du verkligen bryr dig om något, då blir du naturligt engagera i det. Jag vill inte bara sitta och hålla tummarna på att det ska fungera. Jag vill vara i mitten, i mixen och vara säker på att det fungerar”, sa Drew Barrymore till WWD. ”Det är nästan en okontrollerbar lust att vara en av de människor som skapar. Kanske är det bara en typ av personlighet men jag kan inte sova på natten för att jag bryr mig”.
Sminkkollektionen kommer att sammanlagt innehålla 181 olika produkter där 70 stycken är för ansiktet, 44 för ögonen, 51 stycken för läpparna och 16 stycken för naglarna.

Av. CAROLINE SANDSTRÖM Foto. GETTY IMAGES, DONATO SARDELLA

metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!

Lifestyle
Henrietta Fromholtz
Hälsa
Foodjunkie
Home
Andrea Brodin
Hälsa
Träningsglädje
Lifestyle
Dasha Girine
Man
Marcus Schuterman
Mode
Fanny Ekstrand
Hälsa
Ida Warg
Lifestyle
Sandra Beijer
Lifestyle
Elin Johansson
Hälsa
Josefines Yoga
Lifestyle
Tess Montgomery
Mode
Pamela Bellafesta
Lifestyle
Susanne Barnekow
Lifestyle
Makeup by Lina
Mode
Petra Tungården
Lifestyle
Linn Herbertsson
Hälsa
Fannie Redman
Mode
Chrystelle Eriksberger
Lifestyle
Sanne Alexandra
Man
Niklas Berglind
Man
Viktor Frisk