Skönhet

Lanvin chefsdesigner Alber Elbaz gör kollektion tillsammans med sminkjätten Lancôme

I sommar teamar storfräsaren i beautyvärlden Lancôme ihop sig med en annan storfräsare – fast inom modevärlden – Alber Elbaz, chefsdesigner på franska modehuset Lanvin. Tillsammans kommer de att skapa en sminkkollektion vilket också blir Alber Elbaz första steg in i beautyvärlden. Den limiterade sminkkollektionen planeras att släppas i sommar, den 15 juni, och kommer att innehålla flera olika produkter.

”Alber Elbaz är, utan tvekan, en av världen mest inflytelserika modeskapare. Men utöver det, är hans också den mest talangfulla”, berättade Youcef Nabi, president på Lancôme International till WWD. ”Hans känsla av lyx, hans vision av det feminina och antydan till djärvhet genljuder perfekt med de nya värdena för Maison Lancôme. Vi är extremt stolta och glada över att han, med oss, påbörjar sitt universum i världen av smink för absolut första gången.”

Lancôme har även skapat, tillsammans med skisser av Alber Elbaz, en 22 sekunder lång film som teasar till hur kollektionen kommer att se ut. Spana in den här nedan.

Av. CAROLINE SANDSTRÖM Foto. ALL OVER PRESS

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!