Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Skönhet

METRO MODE TIPSAR – SÅ FÅR DU GRAMMYGALANS SNYGGASTE LOOK!

riri

Böljande svall, kyssäkta läppar och intensiva ögon – Rihanna stod för Grammysgalans snyggaste look. Metros skönhetsexpert Petra Tungården guidar dig till vinnande röda mattan stilen.

1. Läppar

Börja med att markera läpparna med en grön vaxpenna, detta gör att läppstiftet inte blöder ut under dagen. Applicera sedan en primer över läpparna, markera läpplinjen med en läppenna i samma ton. Använd dig av en läppensel och lägg första lagret färg. Dutta därefter med ett transparent puder över hela läppen och följ sedan efter med läppenseln och måla en omgång färg till. Detta ger en mer intensiv- och hållbarfärg som får läppstiftet att sitta hela dagen/natten.

2. Ögon

Ofta kan det slå fel med både fokus på ögon och läppar. Men Rihanna lyckas med den perfekta balansgången. Knepet är att skippa den tunga sotningen och istället satsa på en markant inramning av ögat. Sota ögat lätt, för att skapa ett djup. Måla sedan eyeliner med start från ögonvrån med tjockast streck ut vid fransraden. Avsluta med att addera ett par lösögonfransar för en fulländad look.

3. Hår

Suktar du efter Rihannas sagolika böljande lockar? Lösningen stavas löshår! Skaffa hollywoodhåret på några minuter – sätt i clips. Idag finns en hel uppsjö av bra alternativ på marknaden. Perfekt om du vill ha en temporär förändring, bara för en kväll. Locka håret med en bred locktång, se till att lockarna svalnat innan du försiktigt drar fingrarna genom håret. Fixera lockarna med hårspray, avsluta med glansspray i topparna för pricken över i:et.

 

metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!

Hälsa
Foodjunkie
Man
Marcus Schuterman
Lifestyle
Linn Herbertsson
Home
Andrea Brodin
Hälsa
Ida Warg
Lifestyle
Sandra Beijer
Mode
Petra Tungården
Hälsa
Josefines Yoga
Lifestyle
Henrietta Fromholtz
Hälsa
Träningsglädje
Lifestyle
Dasha Girine
Mode
Fanny Ekstrand
Lifestyle
Elin Johansson
Lifestyle
Tess Montgomery
Mode
Pamela Bellafesta
Lifestyle
Susanne Barnekow
Lifestyle
Makeup by Lina
Hälsa
Fannie Redman
Mode
Chrystelle Eriksberger
Lifestyle
Sanne Alexandra
Man
Niklas Berglind
Man
Viktor Frisk