Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Skönhet

Oljig nyhet på badrumshyllan

dddd
 
 
Det är ett tag kvar eftersom den nya oljan från svenska skönhetsmärket Verso inte lanseras förens i februari nästa år. Men trotts det blir vi inte mindre sugna på att testa oljan från märket paketrad i en lyxig glasflaska med en sprej gjord av mässing. Verso ”Super Facial Oil” är den första oljan som innehåller en hög dos av Retinol 8 (Vitamin A) som skyddar huden och effektivt bekämpar tecken på åldrande. Den innehåller även ingredienser som närande solros och rapsoljor som återfuktar den. Oljan utlovar att minska inflammatoriska tendenser på huden orsakade av vardagen och den UV-exponering vi utsätts för samt förhindra att huden torkar ut. Av märket själva beskrivs produkten som ”den lilla svarta inom hudvård” då den är allt du behöver i badrumsskåpet. Ansiktsoljan har kommit att bli en stor favorit inom skönhetsprodukter hos oss på redaktionen och speciellt under vintern då huden blir torr lättare. Därför ser vi fram emot att testa nyheten för att sedan kunna ge er en recension på hur den fungerar.
 
Oljan kommer finnas att köpa på bland annat COW Parfymeri i Stockholm och blir din för 1 650 kr.
 
 
Text. Caroline Sandström
 
 
Verso_Super_Facial_Oil_hr_01

metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!

Mode
Petra Tungården
Lifestyle
Henrietta Fromholtz
Home
Andrea Brodin
Hälsa
Fannie Redman
Lifestyle
Makeup by Lina
Mode
Pamela Bellafesta
Hälsa
Foodjunkie
Lifestyle
Linn Herbertsson
Lifestyle
Sandra Beijer
Mode
Chrystelle Eriksberger
Lifestyle
Susanne Barnekow
Lifestyle
Tess Montgomery
Mode
Fanny Ekstrand
Man
Marcus Schuterman
Hälsa
Träningsglädje
Lifestyle
Sanne Alexandra
Hälsa
Ida Warg
Lifestyle
Dasha Girine
Lifestyle
Elin Johansson
Hälsa
Josefines Yoga
Man
Niklas Berglind
Man
Viktor Frisk