Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Skönhet

De bästa dagkrämerna med solskyddsfaktor

 
En viktig del i den dagliga skötseln av huden är en bra och vårdande dagkräm att bära ensam eller under sminket. En dagkräm hjälper nämligen till att skydda huden mot påfrestningar så som luftföroreningar och andra skadliga faktorer. Därför är det även bra att välja en som innehåller Spf, alltså solskydd, som skyddar huden mot solens skadliga UV-strålar – hela dagen. Nu på våren är solen som starkast och därför är det ännu viktigare att verkligen rå om sin hy. Det är lätt att tro att huden skyddas tack vare sminket man bär men så är inte fallet. Att använda en dagkräm som innehåller solskyddsfaktor gör att du inte behöver tänka på solen och dess skadliga effekter samtidigt som du vårdar huden. En myt idag är även att dagkrämer som innehåller solskydd är fetare än andra dagkrämer. Men detta stämmer inte. Tack vare dagens utvecklade tekniker är skillnaden inte ens märkbar jämfört mot en dagkräm utan. Så vi har därför samlat de bästa och senaste nyheterna med solskyddsfaktor i som vårdar samtidigt som skyddar din hy året om.
 
 
Text. Caroline Sandström

 
 

Missa inte att även spana in:
Så får du en lika fräsch hy som supermodellen Karlie Kloss
Så gör du din hy redo för våren
10 ikoniska skönhetsprodukter

 
 

metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!

Lifestyle
Tess Montgomery
Lifestyle
Henrietta Fromholtz
Lifestyle
Dasha Girine
Home
Andrea Brodin
Hälsa
Träningsglädje
Mode
Petra Tungården
Lifestyle
Sandra Beijer
Mode
Pamela Bellafesta
Lifestyle
Susanne Barnekow
Lifestyle
Linn Herbertsson
Hälsa
Josefines Yoga
Mode
Fanny Ekstrand
Hälsa
Ida Warg
Lifestyle
Makeup by Lina
Lifestyle
Elin Johansson
Hälsa
Foodjunkie
Hälsa
Fannie Redman
Lifestyle
Sanne Alexandra
Mode
Chrystelle Eriksberger
Man
Niklas Berglind
Man
Marcus Schuterman
Man
Viktor Frisk