Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!
Skönhet

Så fixar du makeupen som Alicia Vikander

Alicia Vikander smink
 
Svenska stjärnskottet Alicia Vikander är just nu högaktuell med flera filmer och syns ständigt på röda mattan. Men trots ett späckat schema ser hon alltid oförskämt fräsch ut. Metro Modes skönhetsredaktör Caroline Sandström guidar dig genom tre steg till hur du skapar skådespelerskans snygga look.
 
STEG 1
Börja med basen och använda dig av en lystergivande primer för att skapa ett grundligt och fint glow som subtilt skiner igenom din foundation och ditt puder. Addera därefter ett solpuder för en lätt solkysst look. Använd dig sedan av en concealer för att täcka mörka partier, ringar eller ovälkomna skavanker och avsluta sedan basen med en highlighter och ett lätt rosafärgat rouge för att skapa liv och lyster.
 
STEG 2
Rama sedan in hela ansiktet genom att fylla i dina bryn. Har du redan buskiga bryn räcker det att du fyller i dem lite extra med hjälp en ögonbrynspenna samt att du använder dig av en gel för att skapa struktur och form. Har du däremot lite mindre hår skapar du enkelt tjocklek genom att jobba med en brun ögonskugga. Men glöm inte att även här avsluta allt med en ögonbrynsgel som hjälper till att fixera skuggan samt hålla den på plats hela dagen.
 
STEG 3
Använd dig därefter av en mörkt brun ögonskugga och en eyeliner för att skapa en mjuk men samtidigt djup och fängslande blick. Börja från ögats yttersta kant och jobba dig utåt och längst med fransradens understa kant till ungefär halva ögat med din eyeliner i svart. Addera därefter din skugga men se till att inte måla hela ögat utan låt endast yttersta ögongloben vara skuggad. Avsluta sedan hela looken med ett ljust något gammalrosa läppstift för en snygg finish.
 
 
Namn: Alicia Vikander
Ålder: 26
Yrke: Skådespelerska
Aktuell med: Alicia Vikander är just nu högaktuell med flera filmer och däribland ”Tulip Fever” och ”The Light Between Oceans”
 
 
 
Av: Caroline Sandström
Foto: REX

 
 
Läs också:
Bäst i test – 7 grymma ansiktsoljor
Här är de största hårtrenderna för hösten 2015
10 bästa skönhetsknepen som underlättar ditt liv

metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!

Home
Sanna Fischer
Home
Andrea Brodin
Hälsa
Foodjunkie
Hälsa
Josefines Yoga
Creative
Sandra Beijer
Creative
Flora Wiström
Creative
Sandra Hjort
Lifestyle
Sanne Alexandra
Man
Kevin Triguero
Hälsa
Fannie Redman
Lifestyle
Henrietta Fromholtz
Lifestyle
Linn Herbertsson
Lifestyle
Dasha Girine
Lifestyle
Elin Johansson
Mode
Chrystelle Eriksberger
Hälsa
Träningsglädje
Creative
Sara Edström
Mode
Fanny Ekstrand
Creative
Linn Wiberg
Lifestyle
Tess Montgomery
Hälsa
PT-Fia
Mode
Pamela Bellafesta
Mode
Emelie Wikström
Home
Julia K
Man
Viktor Frisk
Man
Johan Hurtig
Mode
Petra Tungården
Man
Marcus Schuterman
Man
Philip Conradsson
Man
Niklas Berglind
Mode
Linn Eklund
Home
Amelia Widell