Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Skönhet

Våga ta klippet – korta trendiga frisyrer våren 2016

2015 var året då vi vågade klippa håret (efter att var och varannan kändis visat hur snyggt det var) och trenden håller i sig 2016.

Funderar du på att våga ta ”klippet” och låta svallet falla, på riktigt? Då har du kommit rätt för kort hår är både är praktiskt och snyggt. Och bli inte rädd av tanken på att mindre hår innebär mindre frisyr-möjligheter. Tvärtom öppnar det dörrarna till en helt ny hårvärld!

Här listar vi 8 korta trendfrisyrer 2016! 

Kristen Stewart

1. Kristen Stewart är vackrare än någonsin med hennes korta bob och lockiga längder. Den chokladbruna färgen med solkyssta toppar sätter pricken över i:et.

Emma Stone

2. Emma Stone kör en lob där håret får vila på axlarna. Frisyren är sådär snyggt avslappnad som vi bara drömmer om att få till (varje dag).

Scarlett Johansson

3. Scarlett Johansson fick en hel värld att skicka WOW när hon lät lockarna falla. Sedan dess har hon blivit kortare om sidorna och klär verkligen upp den vågade frisyren.

Jennifer Lawrence

4. Jennifer Lawrence bevisar att allt klär en skönhet när hon det senaste året experimenterat med en rad frisyrer. Vi gillar den blonda varianten med kortare hår baktill.

Tyra Banks

5. Att Tyra Banks klär i (typ alla) frisyrer är inte så konstigt med hennes supermodell-gener. Vi gillar den här feminina frisyren där luggen får vara i fokus.

Malin Akerman

6. Malin Åkerman ramar in ansiktet med hjälp av snelugg och en uppklippt frisyr som skriker attityd. Tufft och helt rätt 2016.

Miley Cyrus

7. Miley Cyrus varvar sombre med en bob. Sombre är ett alternativ till ombre som ger en solkysst känsla med hjälp av inramade slingor där din egen hårfärg bevaras mellan slingorna. Naturligt och effektfullt på samma gång.

WEB_INRIKES

8. Linda Bengtzing står för årets mest vågade frisyr (som kanske inte passar alla) men definitivt är helt rätt för den som vågar sätta ansiktet i fokus, på riktigt!

 Foto: Scanpix 

metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!

Lifestyle
Tess Montgomery
Lifestyle
Henrietta Fromholtz
Man
Niklas Berglind
Hälsa
Foodjunkie
Man
Marcus Schuterman
Lifestyle
Linn Herbertsson
Home
Andrea Brodin
Hälsa
Ida Warg
Lifestyle
Sandra Beijer
Mode
Petra Tungården
Hälsa
Josefines Yoga
Hälsa
Träningsglädje
Lifestyle
Dasha Girine
Mode
Fanny Ekstrand
Lifestyle
Elin Johansson
Mode
Pamela Bellafesta
Lifestyle
Susanne Barnekow
Lifestyle
Makeup by Lina
Hälsa
Fannie Redman
Mode
Chrystelle Eriksberger
Lifestyle
Sanne Alexandra
Man
Viktor Frisk