Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Skönhet

Bäst i test: Metro Mode utser vårens bästa solpuder 2016

Påsken närmar sig med stormsteg och vi hoppas nog alla på att solens strålar ska hinna ge oss den där vårfräscha looken under långledigheten! Vare sig solen tittar fram eller inte så kan du hjälpa din vinterglåmiga hud en bit på vägen genom att införskaffa ett grymt solpuder!

Här har vi testat och utsett vårens grymmaste bronzer!

bronzer

Ett bra solpuder ska enligt oss ge bra pigment utan att skapa skarpa linjer. Det ska sitta hela dagen och smälta in i huden på ett naturligt sätt. Vi har betygsatt dessa solpuder på en skala mellan 1-5 där fem stjärnor är fullpott.

bronzer

1. Smashbox bronze lights 

Betyg: ***** fem stjärnor fullpott

Pris: 265 kronor

”Ett lätt solpuder som ger ett naturligt resultat. Funkar lika bra på ett vinterblekt ansikte som på ett solkysst. Den smälter bra in i huden och funkar bra även på torr hud. Vi har inget dåligt att säga om det här pudret. Det är inget skimmer i den så den passar både till vardag och till fest. Ett måste för dig som inte hittat ditt favoritpuder än.”

smashbox-bronze-lights-warm-matte

2. Dew the hoola liquid bronzer från Benefit

Betyg: *** tre stjärnor

Pris: 244 kronor

”Ett flytande solpuder som ska ge en naturlig solkysst hy. Eftersom den är flytande tyckte vi att den var lite svår att applicera, men när vi väl fått in tekniken började vi gilla den. Det behövs inte mycket alls och den smälter in i huden väl, men är du väldigt blek kan du se orange ut om du tar för mycket. Vi tror att vi kommer älska den här i sommar när vi redan har en naturlig bränna. Den här är inget för bleka vinterdagar.”

Finns bara på Sephora.

Benefit-Dew-the-Hoola-Soft-Matte-Liquid-Bronzer

3. Sensai Designing Duo Bronzing Powder

Betyg: **** fyra stjärnor

Pris: 399 kronor

”Funkar bättre för att ”skapa vaga effekter av contouring” än som bronzer. Pudret är tonat från ljust och skimrande till en beige nyans, så det går att använda var för sig som highligter och skugga eller blanda för att få lyster och på kindbenen.”

kanebo-sensai-designing-duo-bronzing-powder_500x500

4. INIKA Mineral Bronzer

Betyg: ***** fem stjärnor fullpott

Pris: 299 kr

”Ett löspuder som är snällt mot huden, mineralpuder är super för dig som har problemhy. Finns i fyra fina nyanser som innehåller mycket pigment, vilket är tur då burken är relativt liten. Denna är en riktig vinnare!”

inika-mineral-bronzer-natural-vegan-makeup-sunkissed

5. Benefit Hoola Bronzing Powder

Betyg: **** fyra stjärnor

Pris: 317 kr

Det här är en produkt med så många fördelar! Pudret finns bara i en enda nyans men det är lätt att gradvis reglera färg beroende på hur mycket färg du tar på borsten. Den här produkten passar bäst dig som har lite mörkare olivtoner eller som redan fått lite sol i ansiktet. Stora fördelarna: inget glitter, mycket pigment och en bra ask som gör att pudret håller även om du tappar det i marken! Hurra en vinnare!

benefit_hoola_

6. Makiash bronzing powder

Betyg: *** tre stjärnor

Pris: 179 kronor

”Makiash bronzing powder ger huden fin lyster och en solkysst look. Dock är den lite för mörk och flyter inte in i huden som man skulle ha velat. Solpudret passar dock perfekt när du redan fått en solbränna och bara vill ha lite extra lyster.”

solpuder makiash

7. Rituals natural bronzing powder

Betyg: **** fyra stjärnor

Pris: 225 kronor

“Känns lyxigt och fräscht då ingredienserna består av av rena, pulveriserade ädelstenar samt mineraler som ger en fin glans och låter huden stråla. Huden får en fin lyster och ett plus till att de inte innehåller konserveringsmedel och parfym”

rituals

8. Lancome Bella de Teint

Betyg: **** fyra stjärnor

Pris: 415 kronor

”Ett lyxigt solpuder med en hälsosam formula med naturligt pigment vilket känns väldigt färscht. Pudret innehåller rosenbladspuder, koffein och aprikosolja som och ger verkligen fint glow till huden. Resultatet blir jämt och naturligt. Vi älskar den här, tyvärr är priset aningen högt och drar därför ner betyget något.”

lancome_belle_de_teints

LÄS OCKSÅ: På jakt efter en ny concealer? Här kan du kolla in vilka favoriter vi hittade i förra veckans test >>

concealer bast i test

metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!

Lifestyle
Tess Montgomery
Lifestyle
Henrietta Fromholtz
Lifestyle
Sanne Alexandra
Lifestyle
Dasha Girine
Mode
Fanny Ekstrand
Lifestyle
Sandra Beijer
Lifestyle
Linn Herbertsson
Mode
Linn Eklund
Home
Andrea Brodin
Man
Niklas Berglind
Mode
Pamela Bellafesta
Lifestyle
Flora Wiström
Home
Sanna Fischer
Man
Viktor Frisk
Hälsa
Ida Warg
Lifestyle
Elin Johansson
Mode
Petra Tungården
Man
Marcus Schuterman
Hälsa
Foodjunkie
Man
Johan Hurtig
Mode
Chrystelle Eriksberger
Hälsa
Träningsglädje
Hälsa
Josefines Yoga
Hälsa
Fannie Redman
Home
Amelia Widell
Man
Kevin Triguero
Man
Philip Conradsson