Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!
Skönhet

Det här säger din läppstiftsfärg om din personlighet

Sminkmärket Covergirl har undersökt kvinnors läppstiftsvanor och livsstil. Undersökningen visade att ju oftare du använder läppstift desto mer självförtroende får du. Vilken nyans du väljer på läppstiftet säger också mycket om din personlighet.
 
Kvinnor som använder läppstift mer än fyra gånger i veckan får inte bara bättre självförtroende utan har också högre positioner på jobbet än kvinnor som inte använder läppstift. Covergirl har också arbetat tillsammans med psykologer från Harvard för att se hur smink kan påverka hur man bedöms av andra. Utifrån detta och undersökningen har de kommit fram till att olika färger på läppstiftet säger olika saker om din personlighet. Se nedan vad respektive färg säger om dig.

lappstifts-farger-rod-1Rött läppstift
Personer med rött läppstift uppfattas som kreativa och modiga. Enligt undersökningen är de är också de som mest troligt är ute en lördagskväll samt tränar minst fem gånger i veckan.
 

lappstifts-farger-rosa-2Rosa läppstift
Personer med rosa läppstift uppfattas som mest sociala och lättroade. Rosa är också maktens färg. Enligt undersökningen så är de som bär rosa läppstift oftast högt uppsatta personer.
 

lappstifts-farger-lila-3Lila läppstift
Personer med lila läppstift uppfattas som mer självständiga och självförsörjande. I undersökningen visade det sig att kvinnor med lila läppstift oftast stannade hemma på helgerna och postar inte många selfies.
 

Lappstifts-farger-neutral-4Neutralt läppstift
Personer med neutralt läppstift ses oftast som mer varma och omtänksamma. Därför är neutral nyans på läppstiftet perfekt för en första dejt.
 

Källa: shape.com
Foto: REX Features

metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!

Man
Kevin Triguero
Lifestyle
Henrietta Fromholtz
Lifestyle
Sanne Alexandra
Hälsa
Träningsglädje
Man
Viktor Frisk
Mode
Linn Eklund
Home
Andrea Brodin
Man
Johan Hurtig
Lifestyle
Tess Montgomery
Lifestyle
Linn Herbertsson
Mode
Petra Tungården
Lifestyle
Elin Johansson
Mode
Pamela Bellafesta
Lifestyle
Sandra Beijer
Lifestyle
Flora Wiström
Hälsa
Foodjunkie
Man
Philip Conradsson
Hälsa
Fannie Redman
Home
Sanna Fischer
Lifestyle
Dasha Girine
Mode
Chrystelle Eriksberger
Man
Marcus Schuterman
Hälsa
Josefines Yoga
Home
Amelia Widell
Mode
Fanny Ekstrand
Man
Niklas Berglind
Mode
Emelie Wikström