Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Skönhet

7 enkla knep som får ditt smink att hålla sig hela dagen

7 enkla knep som får ditt smink att hålla sig hela dagen
7 Se Bildspelet
http://metromode.se/wp-content/blogs.dir/1/files/resized/62/629a0809b36e97a788314ecc8d81f011_980x0_85_ns_v4.jpg?src=YTo4OntzOjE6InQiO3M6NjoicmVzaXplIjtzOjM6InNyYyI7czo5MzoiaHR0cDovL21ldHJvbW9kZS5zZS93cC1jb250ZW50L2Jsb2dzLmRpci8xL2ZpbGVzLzIwMTYvMDUvZmEtc21pbmtldC1hdHQtaGFsbGEtaGVsYS1kYWdlbi0uanBnIjtzOjU6Im1heF93IjtpOjk4MDtzOjU6Im1heF9oIjtpOjA7czo0OiJjcm9wIjtiOjA7czo5OiJjcm9wX2FyZ3MiO2E6MDp7fXM6NzoicXVhbGl0eSI7aTo4NTtzOjc6InNoYXJwZW4iO2I6MDt9

Ha endast hudkräm på dina problemområden

Om du vill att ditt smink ska hålla länge så måste du förbereda huden. Du ska inte överanstränga huden genom att massera in lager av serum, krämer och primers. Lär känna din hud och ha bara dina produkter på ställena där de behövs.

 

Foto: All over press

Stör du dig på att ditt smink tappar all lyster efter halva dagen? Vi listar 7 knep som gör att ditt smink ser perfekt ut hela dagen.

Vi vet alla hur jobbigt det är när vi på eftermiddagen upptäcker att vårt smink inte alls ser så perfekt ut som det gjorde på morgonen. Din foundation har försvunnit på sina håll och mascaran har halkat ner. Det ser helt enkelt inte bra ut. För att få ditt smink att hålla hela dagen måste du tänka på hur väl du balanserar din hudvårdsrutin med din sminkrutin. Det är inte bara din bas som är viktig för att få till en bra makeup, det du gör innan du börjar sminka dig är minst lika viktigare, om inte viktigast.

Foto: REX

metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!

Lifestyle
Tess Montgomery
Mode
Petra Tungården
Mode
Pamela Bellafesta
Lifestyle
Sandra Beijer
Lifestyle
Susanne Barnekow
Lifestyle
Linn Herbertsson
Home
Andrea Brodin
Lifestyle
Sanne Alexandra
Lifestyle
Dasha Girine
Lifestyle
Henrietta Fromholtz
Lifestyle
Makeup by Lina
Hälsa
Josefines Yoga
Hälsa
Ida Warg
Lifestyle
Elin Johansson
Hälsa
Foodjunkie
Mode
Chrystelle Eriksberger
Hälsa
Träningsglädje
Hälsa
Fannie Redman
Mode
Fanny Ekstrand
Man
Niklas Berglind
Man
Marcus Schuterman
Man
Viktor Frisk
Man
Johan Hurtig