Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Skönhet

D&G:S NYA DOLCE

 
 
1
 
 
Domenico Dolce och Stefano Gabbana – skaparna bakom Dolce & Gabbana – adderar ytterligare en parfym till sin doftsamling, med namnet Dolce. Doften är feminin och fräsch med friska neroliblad och toner av vit amaryllis, som för första gången används i en doft. En vit amaryllis är en sydafrikansk blomma som i kombination med vit näckros och vit påsklilja smälter samman och blir en fyllig, unik och djärv doft. Dolce lämnar ett sensuellt doftspår av ljusa träslag, jordiga noter och pikanta kryddor och lär med sin förföriska aura slå igång romantiken i vår – precis som i reklamfilmen.
 

 
”Själens ädla karaktär, elegansen hos de vardagliga gesterna, glädjen att föra vidare ett arv från generation till generation och den enkla fulländningen hos en enda vit blomma. Det är bilden av Sicilien som jag bär inom mig, och den bild som fångas i den här underbara doften”, säger Domenico Dolce.
 
”Dolce är en modern doft som har inspirerats av ett minne. Doftens originalitet hänger inte bara samman med hur den skapades, med traditionella essenser och andra helt nya ingredienser, utan med att det är återspeglingen av ung, nyfunnen kärlek som, tack vare sin oskuldsfullhet, behåller sin ungdomliga vitalitet”, tillägger Stefano Gabbana.
 
 
– Bojan Radevic
Foto. Dolce & Gabbana
 
 

metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!

Lifestyle
Elin Johansson
Lifestyle
Linn Herbertsson
Mode
Petra Tungården
Lifestyle
Makeup by Lina
Home
Andrea Brodin
Lifestyle
Susanne Barnekow
Home
34 kvadrat
Hälsa
Ida Warg
Lifestyle
Vanja Wikström
Lifestyle
Sandra Beijer
Lifestyle
Henrietta Fromholtz
Hälsa
Fannie Redman
Lifestyle
Tess Montgomery
Hälsa
Foodjunkie
Lifestyle
Sanne Alexandra
Hälsa
Träningsglädje
Mode
Pamela Bellafesta
Lifestyle
Dasha Girine
Hälsa
Josefines Yoga
Mode
Fanny Ekstrand
Mode
Chrystelle Eriksberger
Man
Niklas Berglind
Man
Viktor Frisk
Man
Marcus Schuterman