Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Skönhet

Efter en vår av glada läppfärger letar vi oss nu långt ner på färgskalan.

Skönhet

Förföriskt röda läppar som håller

Efter en vår av glada läppfärger letar vi oss nu långt ner på färgskalan. Metros skönhetsexpert Petra Tungården guidar dig till höstens förföriskt mörka läppar – steg för steg.

NEUTRALISERA
Omfamna vintern med ett par röda läppar, den här säsongen får det gärna vara den enda färgklicken i ett annars naket ansikte. A och O när du ska bära ett par röda läppar är att neutralisera alla röda pig- ment i hyn. Annars kommer de röda pigmenten lyftas fram av läppfärgen. Skippa det röda rouget och håll dig till ett neutralt underlag.

SÄKRA
Fixera färgen, använd dig av en vaxpenna runt läppkanten med gröna pig- ment som fungerar likt en skyddande mur runt läppen. Börja alltid med att måla läppenmedenläppennaför att förhindra färgen att blö- da ut under dagen. Använd dig av samma nyans på pen- nan som ditt läppstift. Är du ute efter en intensivare färg – jobba i lager.

MÅLA
Använd alltid läpparna och en läppensel för att få till den perfekta pussmun- nen. Applicera läppstiftet, börja vid mitten och måla sedan ut mot kanterna och pressa läpparna mot ett mjukt papper. Den här säsongen har vi sett riktigt mörka vinröda läppar, till gränsen till lila. Inspireras av modehus som Nina Ricci för rätta stilen.

Av. PETRA TUNGÅRDEN Foto. ALL OVER PRESS
metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!

Lifestyle
Josefin Dahlberg
Lifestyle
Henrietta Fromholtz
Home
Andrea Brodin
Mode
Pamela Bellafesta
Lifestyle
Linn Herbertsson
Lifestyle
Sandra Beijer
Lifestyle
Elin Johansson
Hälsa
Foodjunkie
Home
34 kvadrat
Lifestyle
Susanne Barnekow
Mode
Paulina Forsberg
Mode
Petra Tungården
Hälsa
Fannie Redman
Lifestyle
Makeup by Lina
Hälsa
Ida Warg
Lifestyle
Tess Montgomery
Lifestyle
Vanja Wikström
Mode
Fanny Ekstrand
Hälsa
Josefines Yoga
Man
Niklas Berglind
Mode
Chrystelle Eriksberger