Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Skönhet

En minut över framför spegeln på morgonen innan du måste rusa ut genom dörren – inte konstigt att mascaran lägger sig som en kladdig fläck på ögonlocket istället för att bara pryda dina fransar. Med det här enkla och snabba tricket slipper du göra om din ögonskugga idag, igen.

Skönhet

Med det här enkla knepet slipper du mascara-kladd på ögonlocket

En minut över framför spegeln på morgonen innan du måste rusa – inte konstigt att mascaran lägger sig som en kladdig fläck på ögonlocket istället för att bara pryda dina fransar. Med det här enkla och snabba tricket slipper du göra om din ögonskugga idag, igen.
 
mascara_knepFoto: REX
Källa: Byrdie.co.uk

 
Nej, du är sannerligen inte ensam om att råka kladda med ögonfransarna så att mascara hamnar på ögonlocket när du sminkar dig. Det är ett problem även för proffsen! Backstage på Angelo Maranis show under Haute Couture-veckan i Paris sågs en makeup-artist använda ett supersmart knep för att undvika mascara på fel ställe.
 
-1830612-1467971070.640x0c
Tricket är att använda en liten hopfällbar spegel som ett skydd mellan modellens ögonfransar och ögonlock. Men du kan såklart plocka upp något annat som ligger nära till hands, som ett kreditkort eller en bit kartong, så länge det är relativt kraftigt men tunt. Ta-daa!
 

metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!

Lifestyle
Josefin Dahlberg
Lifestyle
Henrietta Fromholtz
Home
Andrea Brodin
Mode
Pamela Bellafesta
Lifestyle
Linn Herbertsson
Lifestyle
Sandra Beijer
Lifestyle
Elin Johansson
Hälsa
Foodjunkie
Home
34 kvadrat
Lifestyle
Susanne Barnekow
Mode
Paulina Forsberg
Mode
Petra Tungården
Hälsa
Fannie Redman
Lifestyle
Makeup by Lina
Hälsa
Ida Warg
Lifestyle
Tess Montgomery
Lifestyle
Vanja Wikström
Mode
Fanny Ekstrand
Hälsa
Josefines Yoga
Man
Niklas Berglind
Mode
Chrystelle Eriksberger