Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Skönhet

Tre hudvårdsprodukter är allt du behöver

Vi lever i en tid då nya hudvårdsprodukter som lovar guld och gröna skogar lanseras non stop – och man vill ju gärna testa de nya produkterna och se ifall de kan göra under. Men efter att ha testat ett antal krämer och serum kan nog de flesta intyga att det kan bli lite mycket olika saker att kladda på sig. Enligt hudspecialisten Jeanette Graf behöver du egentligen bara tre produkter.
 
Efter att ha läst Vogues skönhetsredaktörs, Mackenzie Wagoners, artikel om hur hon fått rannsaka sig själv och sin hudvårdsrutin (som var en 9-stegsrutin), blev vi inspirerade till att göra detsamma. För trots att det är lockande att prova nya sorters ansiktsrengöring, så säger det sunda förnuftet att vi inte behöver så mycket produkter.
 
Enligt den New York-baserade hudspecialisten Jeanette Graf är tre produkter allt vi behöver; En rengöring, en fuktighetskräm och en solskyddskräm. Rengöringen ska gärna vara ph-balanserande och passa din hudtyp, men helst inte mekaniskt exfolierande. Och den som vill kan lägga till ett antioxidantberikat serum innan fuktighetskrämen. Men du klarar dig helt klart på tre produkter.
 
Utöver detta så är det bästa receptet på en vacker hy att dricka mycket vatten, äta hälsosamt och träna. Mår du bra på insidan så syns det på din hud.
 
I bildpelet ovan hittar du några bra produkter att satsa på!
 
 
Av. Jenny Lacis, @jennylacis
 
 
Kolla även in:
Så fixar du samma hy som supermodellen
Produkterna du behöver för att skapa det perfekt sotade ögat

metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!

Home
34 kvadrat
Home
Andrea Brodin
Lifestyle
Henrietta Fromholtz
Lifestyle
Sanne Alexandra
Lifestyle
Elin Johansson
Lifestyle
Dasha Girine
Lifestyle
Susanne Barnekow
Lifestyle
Tess Montgomery
Lifestyle
Linn Herbertsson
Hälsa
Foodjunkie
Hälsa
Josefines Yoga
Lifestyle
Sandra Beijer
Hälsa
Ida Warg
Mode
Pamela Bellafesta
Mode
Petra Tungården
Lifestyle
Makeup by Lina
Hälsa
Träningsglädje
Mode
Fanny Ekstrand
Hälsa
Fannie Redman
Mode
Chrystelle Eriksberger
Man
Niklas Berglind
Man
Viktor Frisk
Man
Marcus Schuterman