Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

SVART PÅ VITT – CHANEL

Häromdagen flyttade Karl Lagerfeld sina följare från Frankrike och visade istället upp sin Resort 14 kollektion i staden som just nu kokar av en hetta – Singapore. ’On Vacation’ är det ledande orden som ligger till grunden av kollektionen och Mr. Lagerfeld visade upp en svart vit kollektion med inslag av blått i denim men som var allt annat än tråkig. Som alltid var plaggen chict feminina men behöll det klassiska herrinspirerade snitten som kavajen, jaquardjackan eller de vida byxorna som gör allt så mycket mer intressant. Den nya siluetten blev byxorna med hög midja och vida ben ihop med den längre och lite oversizade 60-tals t-shirten. Och som alltid var flera av plaggen dekorerade likt couture av pärlor, paljetter och böljande romantisk tyll och chiffongsiden.

 

Av. CAROLINE SANDSTRÖM

metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!

Lifestyle
Evelina Andersson
Home
34 kvadrat
Hälsa
Joanna Swica
Mode
Emma Danielsson
Lifestyle
Cassandra Lundgren
Lifestyle
Sara Che
Home
Jannike Ebbing
Lifestyle
Susanne Barnekow
Mode
Paulina Forsberg
Lifestyle
Mitra Javadi
Lifestyle
Sophia Anderberg
Hälsa
Josefines Yoga
Mode
Mathilda Weihager
Lifestyle
Cassandra Klatzkow
Lifestyle
Fanna Ndow Norrby
Mode
Fanny Ekstrand
Mode
Tyra-Stina Wilhelmsson
Mode
Imane Asry