Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Villkor för 3Details-tävlingen

Genom att delta i tävlingen och ladda upp en bild på Instagram med hashtaggen #3DetailsMM så har du godkänt dessa användarvillkor.

En jury bestående av personal från MetroMode utser vinnaren av 3st mobilskal från 3Detail (värde 1000kr). För att tävla måste du vara minst 18 år och vara bosatt i Sverige Juryns beslut kan ej överklagas. Anställda på MetroMode AB samt deras anhöriga får ej delta i tävlingen. 1:a pris är 3st mobilskal från 3Detail till ett värde av 1000kr. Eventuell vinstskatt betalas av vinnaren. Vinsten kan inte bytas mot kontanter. MetroMode behandlar alla personuppgifter i enlighet med Personuppgiftslagen (PUL). Tävlingen pågår till och med 31/10 2013. Vinnarna kontaktas senast den 20/12 2013 via Instagram och blir då ombedda att ge ut sin mailadress för vidare kontakt.

För att tävlingsbidraget skall vara giltigt ska det innehålla en bild på ett klädesplagg, väska eller accessoar samt taggas #3DetailsMM och publiceras på Instagram. Bilder som publiceras av användare med dold Instagram-profil kan ej medverka i denna tävling.

MetroMode förbehåller sig rätten att utesluta och ta bort bidrag ur tävlingen utan att meddela upphovsmannen om bidraget bedöms vara olagligt, stötande eller på annat sätt etiskt eller moraliskt opassande. Genom att delta i denna tävling intygar du också att andra eventuella rättigheter och dylikt i bilden inte begår intrång i annans rättigheter eller står i strid med annans intresse. Deltagaren ansvarar och garanterar att hålla Metro International Sweden AB skadelösts om någon riktar krav gällande stridigheter i bilden. MetroMode kan ej ställas ansvarig för eventuella tekniska fel hos tredjepart som gör att denna tävling ej kan genomföras enligt ovan. Användaren äger rätten till sitt material och MetroMode gör inte anspråk på någon äganderätt över användarens bilder.

Bilder som laddas upp på Instagram med hashtag #3detailsMM kan komma att användas i MetroMode.se marknadsföring och dokumentering av denna tävling.

Deltagaren respekterar Instagrams användarvillkor genom att delta i denna tävling.
Läs här om de användarvillkor som gäller för Instagram.
Denna sida är varken sponsrad, organiserad eller certifierad av Instagram men använder Instagrams API.

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!