Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

TA MED DINA NIKE AIR MAX UT I LÖPARSPÅRET

Nike_Flyknit_Air_Max_womens_profile_original

 

Under våren 2014 släpper Nike två nya modeller, Nike Flytknit Air Max och Nike Air Max 2014.

 

För första gången någonsin har Nike parat ihop den innovativa Nike Flyknit-teknologin med den ultradämpande sulan Air Max. Resultatet har i sin tur resulterat i två hybrider av den klassiska mode- och streetstyleskon Nike Air Max och den populära löparskon Nike Flyknit. I och med de nya modellerna har man även lyckats kombinera mode med funktion och förutom ett snyggt yttre erbjuder man också löparen en mer flexibel och dämpande löparrunda.

 

De första sex Nike Air Max 2014 modellerna kommer du hitta i butik från den femte december men innan dess kommer du även kunna skräddarsy din sko enligt NIKEiDs mall från den 18 november. Nike Flyknit Air Max kommer däremot finnas till försäljning från 3 januari. Vi på readaktionen bugar och bockar över ännu en snygg sko som vi både kan använda till jobbet som i löparspåret.

 

Text. CAROLINE SANDSTRÖM Foto. NIKE

 

 

Nike_Flyknit_Air_Max_mens_profile_original-1 Nike_Air_Max_2014_mens_profile_original Nike_Air_Max_2014_womens_profile_original

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!