Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Artikeln innehåller annonslänkar

RENGÖRANDE UNDER

x

 

 

Ett fel många gör är att de tror att man, för att få en jämn och fin hy, behöver använda flera lager med smink. Men det som lätt glöms bort är att man med hjälp av en riktigt bra ansiktstvätt som rengör på djupet kan uppnå samma resultat. Det är viktigt att man tar rengöringen på allvar och att man inte slarvar att tvätta ansiktet minst en gång per dag. Det är även bra att satsa på en rengöring som passar för det klimat du bor i. Miljön påverkar vår hy mer än vad vi tror och med hjälp av en bra rengöring kan du motverka flera påfrestande faktorer som i slutändan kommer få din hy att se fräschare och friskare ut. Ett tips är att torka sig med en vit handduk i ansiktet efter man har tvättat det. Då ser man mycket tydligare om allt smink och andra orenheter är borta eftersom handduken avslöjar allt. Använder du däremot en mörkare handduk ser du oftast inte om hyn är ren eller inte då smutsen kamoufleras in i handdukens färg.

 

Här nedan hittar du våra tips på bra rengöringprodukter och ett bra råd att följa är att klicka sig vidare på länken och läsa mer om vad varje produkt gör för just din hy.

 

 

– Caroline Sandström
Foto. All Over Press

 

 

12345

Rengöringsapparat, Clarisonic, Mia2 Face Sonic Cleanser, 1250 kr

 

 

Generate-3

Rengöringsgél, L’oréal, Skin Perfecting Purifying Gel Wash, 69 kr

 

 

s1448596-main-zoom

Rengöringskräm, SK-II, Facial Treatment Cleanser, cirka 650 kr

 

 

567

Rengöringsgél, Clarins, Gel Nettoyant Eclat du Jour, 165 kr

 

 

1234567890

Rengöringsmousse, Chanel, Mousse Douceur, 450 kr

 

 

Generate-2

Rengöringsgél, Lumene, Bright Touch Refreshing Cleanser, 99 kr

 

 
1345

 

Rengöringskräm, Tata Harper, Refreshing Cleanser for sensative skin, cirka 670 kr

 

 
 

metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!