Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

I WANGS FOTSPÅR

x

 

 

I februari i år chockade designern Alexander Wang modemaffian då han valde att visa sin höstkollektion i en lokal i Brooklyn utanför Manhattans gränser. Det var många som klagade på platsen eftersom de tyckte att de tog för lång tid att åka till visningen. Men nu några månader senare verkar det som att de ännu en gång måste styra kosan till “Brooklyn Navy Yard” där Wang visade i vintras. Det franska modehuset Christian Dior verkar nämligen ha tyckt att idén var så bra att de nu har bestämt sig för att visa sin Pre-spring 2015 kollektion i samma lokal.

 

“Vi ville att visningen skulle kännas väldigt New York, och lokalen vi har valt. “Brooklyns Navy yard”, fångar verkligen den känslan och staden perfekt,” berättade Diors talesman för tidningen WWD tidigare idag.

 

För dig som är bjuden kan vi avslöja att det kommer att gå tur och retur bussar från Manhattan till visningen på grund av klagomålen efter Wangs visning. Och till dig som har missat att spana in Diors senaste höstvisning har vi gjort ett axplock av de bästa looksen från visningen här nedan.
 
 
– Caroline Sandström
Foto. All Over Press

 

 

x x  xx

x

x

x

X

x

x

x

x

x

X

x

x

metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!